Fokusträff

Fokusträff försäljning: sociala media

Gothia Science Park, Lokal: Spegeln Kanikegränd 3B

Torsdagen den 25 oktober, 13:00 - 16:00

Anmäl här
Fokusträff försäljning: sociala media
Gothia Science Park, Lokal: Spegeln Kanikegränd 3B
Torsdagen den 25 oktober, 13:00 - 16:00

Vi på IDC har sett ett stort behov hos våra delägarföretag att jobba med försäljning och marknad och att göra det utifrån den tillverkande industrins perspektiv och behov. Nu bjuder vi in till en föreläsning med tema sociala media.

Facebook och LinkedIn

Under våra tidigare fokusträffar i försäljning har vi uppmärksammat en efterfrågan på mer kunskap inom sociala media. Torsdagen den 25 oktober bjuder vi in dig som vill lära dig mer om bland annat varumärkesbyggande och kontaktskapande i Facebook och LinkedIn.

Digital marknadsföring för industrin

Anna Sandahl från Resultify kommer lära oss mer om hur vi genom sociala kanaler kan generera nya leads och stärka varumärket. Resultify är en prisbelönad marknadsföringsbyrå med digital spetskompetens samt stor vana av marknadsföring inom B2B och industribranschen. Under föreläsningen kommer Anna blanda strategi med praktisk information samt konkreta övningar. Ämnen under föreläsningen är till exempel:

  • Nätverkande och kontaktskapande via Facebook och LinkedIn.
  • Sökordsoptimering.
  • Hur olika företag kan ge draghjälp åt varandra samt hur aktiviteter i sociala medier fungerar som försäljningskanal inom B2B.
Anna Sandahl berättar mer i filmen.
Om Resultify

Resultify är Sveriges ledande byrå inom resultatdriven digital marknadsföring. Resultify har vunnit Google Allstar Awards som bästa byrå i Sverige samt Svenska Designpriset, utbildat åt Googles Digitalakademin och leder i dag utbildningar i digital spetskompetens hos bland annat Medieinstitutet, Malmö University, IHM Business School och Berghs School of Communication i Stockholm.

Kostnad
  • Delägare i IDC – kostnadsfritt deltagande
  • Ej delägare i IDC – 495,00 kr exkl moms

Vi ser gärna att du gör din anmäler senast torsdagen den 18 oktober.
Antalet platser är begränsade.

Anmälan


Eventet arrangeras av IDC West Sweden AB. IDC driver projektet Hållbar Industriell Utveckling finansierat av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen och Skaraborgs Kommunalförbund. Vi har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri.

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova