Fokusträff

Fokusträff försäljning: sociala media

Gothia Science Park, Lokal: Spegeln Kanikegränd 3B

Torsdagen den 25 oktober, 13:00 - 16:00

Anmäl här
Fokusträff försäljning: sociala media
Gothia Science Park, Lokal: Spegeln Kanikegränd 3B
Torsdagen den 25 oktober, 13:00 - 16:00

Vi på IDC har sett ett stort behov hos våra delägarföretag att jobba med försäljning och marknad och att göra det utifrån den tillverkande industrins perspektiv och behov. Nu bjuder vi in till en föreläsning med tema sociala media.

Facebook och LinkedIn

Under våra tidigare fokusträffar i försäljning har vi uppmärksammat en efterfrågan på mer kunskap inom sociala media. Torsdagen den 25 oktober bjuder vi in dig som vill lära dig mer om bland annat varumärkesbyggande och kontaktskapande i Facebook och LinkedIn.

Digital marknadsföring för industrin

Anna Sandahl från Resultify kommer lära oss mer om hur vi genom sociala kanaler kan generera nya leads och stärka varumärket. Resultify är en prisbelönad marknadsföringsbyrå med digital spetskompetens samt stor vana av marknadsföring inom B2B och industribranschen. Under föreläsningen kommer Anna blanda strategi med praktisk information samt konkreta övningar. Ämnen under föreläsningen är till exempel:

 • Nätverkande och kontaktskapande via Facebook och LinkedIn.
 • Sökordsoptimering.
 • Hur olika företag kan ge draghjälp åt varandra samt hur aktiviteter i sociala medier fungerar som försäljningskanal inom B2B.
Anna Sandahl berättar mer i filmen.
Om Resultify

Resultify är Sveriges ledande byrå inom resultatdriven digital marknadsföring. Resultify har vunnit Google Allstar Awards som bästa byrå i Sverige samt Svenska Designpriset, utbildat åt Googles Digitalakademin och leder i dag utbildningar i digital spetskompetens hos bland annat Medieinstitutet, Malmö University, IHM Business School och Berghs School of Communication i Stockholm.

Kostnad
 • Delägare i IDC – kostnadsfritt deltagande
 • Ej delägare i IDC – 495,00 kr exkl moms

Vi ser gärna att du gör din anmäler senast torsdagen den 18 oktober.
Antalet platser är begränsade.

Anmälan


Eventet arrangeras av IDC West Sweden AB. IDC driver projektet Hållbar Industriell Utveckling finansierat av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen och Skaraborgs Kommunalförbund. Vi har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri.

Vill du veta mer?

Hör av dig till Anna om du vill veta mer om fokusträffen.

Kommunikatör

0500-50 25 13

Anna German

Kommunikatör

Jag gillar musik och gamla saker. Så när jag skulle ha med mig en personlig grej till fotograferingen funderade jag ett tag och kom på att jag såklart kan ta med några av mina gamla LP skivor. Just de här är plattorna är DAD respektive Bruce Springsteen. Förutom musik på fritiden så tränar jag en del löpträning. Jag springer gärna några lopp varje år och har genomfört Göteborgsvarvet 14 gånger. Andra kallar mig ibland ihärdig men för mig är det fantastisk avkoppling.

Jag började jobba på IDC i december 2017. Innan det jobbade jag inom handeln i 20 år men kände att det var dags att testa nya yrkesutmaningar. Jag började då plugga på Yrkeshögskola och i slutet av 2017 var jag till slut utbildad kommunikatör. Min sista praktikperiod gjorde jag på IDC och efter det fick jag förmånen att få vara kvar.

Det bästa med mitt jobb är att få förmedla alla fina berättelser som finns runt om i industrin i Skaraborg. Alla har vi en historia att berätta och det finns många som är nyfikna och gärna vill höra dem och kanske lära sig något av dem. Så min utvecklingsresa tog inte slut bara för att studierna var klara. Nu fortsätter den tillsammans med mina kollegor, industrin i Skaraborg alla våra projekt och våra samarbetspartners.

Kontaktuppgifter

 • 0500-50 25 13

Dela via

Våra finansiärer
 • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
 • Europeiska Socialfonden
 • Skaraborgs Kommunalförbund
 • Skövde Kommun
 • Tillväxtverket
 • Vinnova
 • Västra Götalandsregionen