Fokusträff

Fokusträff försäljning: Sälj mer, till fler - utan att jobba mer

Webbsänd föreläsning

Onsdagen den 1 april, 13:00 - 16:00

Fokusträff försäljning: Sälj mer, till fler - utan att jobba mer
Webbsänd föreläsning
Onsdagen den 1 april, 13:00 - 16:00

Denna Fokusträff genomförs via webbsändning. Anmäl dig senast fredagen den 27 mars för att få länken till webbföreläsningen.

Välkommen till ett seminarium med en av Sveriges främsta säljinspiratörer, Magnus H Johansson. Med bakgrund som tekniker har han jobbat mycket med att utveckla försäljningen hos små och medelstora tillverkningsföretag över hela Sverige. Vi är glada att kunna erbjuda företag i vår region möjligheten att kostnadsfritt ta del av hans försäljningsseminarium via webblänk.

Magnus är mycket erfaren och uppskattad föreläsare och inspiratör inom försäljning och har haft många uppdrag inom IUC-nätverket nationellt. Hans hjärta finns hos Sveriges småföretagare och hans upplägg är praktiskt inriktat och målfokuserat. Vi välkomnar Magnus H Johansson som föreläsare till vårens Fokusträff inom tema försäljning och ser fram emot en eftermiddag med inspiration, workshops och kunskapsutbyten mellan deltagare från tillverkningsindustrier i Skaraborg.

Dagens innehåll

Föreläsningen är anpassat efter rådande omständigheter kring Covid-19 och du kommer bland annat få lära dig mer om:

 • Säljmöten på distans
 • Telefonkommunikation i världsklass
 • Automatiserar din säljprocess helt eller delvis
 • Stärka ditt mentala säljfokus
 • Sparar tid varje vecka’Stänger fler affärer
 • Bygger en säljteknik som konstant ger nya affärer

Deltagarna avgör innehållet på våra Fokusträffar – det är behoven som sätter innehållet. Avslutningsvis kommer alla deltagare på få tycka till om inriktning till nästa Fokusträff med tema försäljning, hösten 2020.

Tid: Onsdagen den 1 april, 13:00 – 16:00
Plats: Webbsänd föreläsning
Målgrupp: Alla intresserade av att utveckla sin försäljningsteknik inom den tillverkande industrin i Skaraborg. Eventet är kostnadsfritt.

Anslut till mötet

Övningsmaterial hittar du här

Din formel för att sälja mer till fler

Hindermatrisen

Vi behöver din anmälan senast fredagen den 27 mars. Länk till föreläsningen skickas till din mejladress tisdagen den 31 mars.


Om föreläsaren

 

Magnus är en mycket erfaren föreläsare och utbildare med uppdrag i över 500 organisationer på meritlistan. Han har inom sina ämnesområden skrivit flera böcker, ett 50-tal artiklar och är programledare i en podcast med över 10 000 lyssnare. Han har utvecklat ett antal egna utvecklingsprogram såsom ”Säljfokus – skapa resultat i ditt företag” och ”Den framgångsrika konsulten”. Magnus har över 20 års sälj- och ledarskapserfarenhet. Magnus är idag en av de främsta föreläsarna inom områdena motivation, kommunikation, affärsmannaskap och försäljning.

Magnus H Johansson

 

 

 


Fokusträffen arrangeras av IDC West Sweden AB. IDC driver projektet Catalyst finansierat av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen och Skaraborgs Kommunalförbund. Vi har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri.

SparaSpara

SparaSpara

Vill du veta mer?

Hör av dig till Marie Hult eller Lisa Stridh om du vill veta mer om Fokusträffen.

Industriutvecklare tillverkning

0500-50 25 21

Marie Hult

Industriutvecklare tillverkning

Sedan augusti 2013 har jag varit anställd som säljresurs här på IDC och främst jobbat med kundkontakt för IDC och Material ConneXion. Men jag har även hand om prospekt, event och seminarier, jag är nog lite allt i allo .

Det är en fantastisk känsla att få vara med och coacha människor och se dem lyfta. Att fånga upp företagens behov och få dem att själva se och ombesörja dem. Det gör det extra roligt att gå till jobbet.

Min lediga tid spenderar jag gärna med familj och vänner. Vi umgås, lagar och äter god mat serverad med ädla drycker. För mig är det även avkoppling att komma ut i skogen och som hundägare har jag en jättebra anledning att göra det ofta.

Kontaktuppgifter

 • 0500-50 25 21

Kommunikatör

0500-50 25 05

Lisa Stridh

Kommunikatör

Jag började jobba på IDC i oktober 2016. Då startade vi en verklig resa när det gäller vår kommunikation. Vi tog fram en ny grafisk profil, en ny hemsida och ett helt nytt sätt att kommunicera. Jag jobbar som kommunikatör och ledde arbetet, men det var verkligen ett jobb vi gjorde tillsammans – något av det roligaste jag gjort jobbmässigt.

Jag har alltid drivit utveckling där jag jobbat, och att då komma till IDC var en riktig fullträff! Här jobbar vi med utveckling bokstavligt talat varje dag, på alla nivåer och inom alla områden. Vi gör det dessutom tillsammans, vilket är otroligt lärorikt och roligt.

På min personliga bild har jag med en kortlek, den har flera betydelser. Dels var mitt första jobb efter min universitetsexamen på ett företag som jobbade med att producera kortlekar med foton i. Där var jag ensam anställd och hade alla roller och lärde mig massor. Dels tycker jag mycket om att spela kort och även att lyssna på Lars Winnerbäck som inte sällan sjunger om ”Hjärter dam” som jag frontat på bilden.

När jag inte jobbar är det familjen som gäller!

Kontaktuppgifter

 • 0500-50 25 05

Dela via

Våra finansiärer
 • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
 • Europeiska Socialfonden
 • Skaraborgs Kommunalförbund
 • Skövde Kommun
 • Tillväxtverket
 • Vinnova
 • Västra Götalandsregionen