Mässan arrangeras av Elmia

Inspiration

Besök Material ConneXion på Elmia Subcontractor

Elmia Subcontractor, monter C04:29, Jönköping

Tisdagen den 13 november - fredagen den 16 november

Mässan arrangeras av Elmia
Besök Material ConneXion på Elmia Subcontractor
Elmia Subcontractor, monter C04:29, Jönköping
Tisdagen den 13 november - fredagen den 16 november

Material ConneXion Skövde ställer i år ut på Elmia Subcontractor som pågår mellan den 13-16 november.

Elmia Subcontractor är Sveriges största industrievent där tillverkningsindustrins experter är samlade under ett och samma tak. Med närmare 1 200 utställare från runt 30 länder skapas helt unika förutsättningar för utveckling och lönsamma affärer. Mässan är årets viktigaste dagar för dig som inköpare, produktutvecklare, designer och företagsledare.

Elmia Subcontractor monter: C04:29

Material ConneXion Skövde finns i monter C04:29. Där får du ta del av spännande material du inte trodde fanns och ställ frågor till våra experter om materialval och produktutveckling. 

Petter Reuterholt och Christian Bergman berättar mer i filmen.

Material ConneXion Skövde på LinkedIn

Material ConneXion Skövde på Instagram

Presentation från scen

Fredagen den 16 november klockan 11:30, på Subcontractor Innodex i hall C, finns möjlighet att lyssna då våra materialexperter från scen berättar vad Material ConneXion är, vad som särskiljer dem från andra materialbibliotek samt pratar om cirkuläritet, biomimik och affärsmodellsutveckling. Subcontractor InnoDex är arenan för industrins alla produktutvecklare, konstruktörer och designer – en kunskaps- och inspirationsarena utöver det vanliga, med utställningar och föreläsningar om nya material, innovativa tekniker och kreativa processer.

Mer om Innodex

 


 

Finansiärer

Vill du veta mer?

Hör av dig till Christian eller Petter om du vill veta mer om utställningen på Elmia.

Industriell utvecklare

0500-50 25 27

Christian Bergman

Industriell utvecklare

Jag började på IDC i maj 2018 och har en lång bakgrund som lärare på Högskolan i Skövde inom produktutveckling, design, 3D och CAD. Jag har alltid känt ett starkt engagemang för hållbar utveckling. Att dela med mig av kunskap är något jag inte kan låta bli, ens på fritiden, då jag är auktoriserad klätterinstruktör och har hållit studiecirklar i gitarrspel.

Min personliga bild är en mix av allt jag helst gör på fritiden. Jag gillar att klättra, och då mest utomhus i klippor och berg. Tejpen har man för att undvika skrapsår på knogarna när man hänger sig fast genom att knyta näven i en spricka, så det står väl för att jag är lite känslig av mig och inte så tjockhudad. Hjälmen har jag också när jag klättrar, den representerar väl att jag är lite feg – eller i varje fall kalkylerar för vissa risker.

Karbinen har jag för att jag hänger upp mig på saker, även om jag inte är någon ”fästprisse”. Repet symboliserar väl att det blir lite trassligt ibland, fast det är väl kanske bättre än att det knyter sig i magen när man är i ett utsatt läge. Trumpinnarna tog jag för att de var lättare att bära med än gitarren, så de får väl symbolisera att jag är lite lat av mig. Sen kunde jag ju förstås tagit med ett plektrum istället. Att jag inte tänkte på det får väl stå för att jag är efterklok.

 

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 27

Industriell utvecklare

0500-50 25 26

Petter Reuterholt

Industriell utvecklare

Jag har jobbat på IDC och med Material ConneXion och produktutveckling sedan januari 2018. Tidigare jobbade jag på Offecct med produktutveckling och prototypframställning. Jag hjälper företag att välja nya innovativa material till sina produkter och guidar dom i produktutvecklingsprocessen. Ett jobb där jag har stor nytta av min bakgrund inom bland annat lermodellering, kompositer och 3D printing. På IDC löser vi nya utmaningar varje vecka och att göra det ihop med fantastiska jobbarkompisar gör jobbet både roligt och utvecklande.

Min personliga bild berättar om mina tre stora intressen, MC, fiske och foto där fiske är det jag helst lägger min fritid på, gärna ihop med mina barn.

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 26

Dela Via

Våra finansiärer
  • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
  • Europeiska Socialfonden
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Tillväxtverket
  • Vinnova
  • Västra Götalandsregionen