Arrangeras i samarbete med RISE

Projekt | Workshop

Workshop: Kickstart cirkulär ekonomi

Material ConneXion Skövde

9 november 09:00-16:00 , 23 november 13:00-16:00 och 7 december 09:00-12:00

Arrangeras i samarbete med RISE
Workshop: Kickstart cirkulär ekonomi
Material ConneXion Skövde
9 november 09:00-16:00 , 23 november 13:00-16:00 och 7 december 09:00-12:00

Vad är cirkulär ekonomi och hur kan ditt företag dra fördel av det? Välkommen att kostnadsfritt delta i en workshopserie kring cirkulär ekonomi. Du får inspiration för hur ditt företag kan ställa om för ökad klimat- och affärsnytta.

Kickstart cirkulär ekonomi är en workshopserie i tre delar kring cirkulär ekonomi där du får inspiration för hur ditt företag ställer om för ökad klimat- och affärsnytta. Det kostar inget att delta i Kickstart cirkulär ekonomi, men antalet platser är begränsade till 10 företag. Träffarna sker på Material Connexion i Skövde och innebär att ditt företag investerar i en heldag och två halvdagar med workshops kring cirkulär ekonomi.

 • Tillfälle 1: Onsdagen den 9 november, kl 09.00-16.00. Heldag med inspiration och workshops för nya perspektiv och idéer.
 • Tillfälle 2: Onsdagen den 23 november, kl 13.00-16.00. Workshops för att identifiera företagens möjligheter.
 • Tillfälle 3: Onsdagen den 7 december, kl 09.00-12.00. Företagens redovisning och utbyte av erfarenheter.

Du får en hemuppgifter mellan träffarna för att påbörja interna processer och tankar.

Anmälan

Du deltar med andra företag med max två deltagare per företag. Vi uppmuntrar er som deltar att gärna ha en jämlik representation utifrån ålder, kön och bakgrund. Kickstart cirkulär ekonomi är kostnadsfritt för deltagande företag. Vi bjuder på lunch under heldagen och lättare förtäring vid de andra två tillfällena. 

Hör av dig till Kjell Edqvist om du vill delta på träffarna. Ange vilket företag och namn på vilka personer (max två per företag) som kommer.
E-post: 
Telefon: 0500-50 25 16

Ett deltagande kommer att ge
 • Nya insikter kring cirkulär ekonomi, se er verksamhet och era utmaningar med nya ögon.
 • Påbörja eller fortsätta er resa mot ett mer cirkulärt tänk.
 • Öka förståelse för hur cirkulär ekonomi ger er ökad konkurrensfördel och ökad lönsamhet.
 • Möjlighet till fortsatt support, stöd och tillgång till nationellt nätverk.
 • Utökat samarbete mellan företag inom området cirkulär ekonomi.

Hämta inbjudan till workshop som PDF   Här kan du läsa mer om Kickstart cirkulär ekonomi


Workshopparna arrangeras av IDC i samarbete med RISE inom ramen för projektet Kickstart cirkulär ekonomi. Pilotprojektet finansieras av Sveriges innovationsmyndighet, Vinnova. Partners i projektet är Delegationen för cirkulär ekonomi och SuPr.

Vill du veta mer?

Hör av dig till Kjell om du vill veta mer om Kickstart cirkulär ekonomi.

Industriutvecklare tillverkning

0500-50 25 16

Kjell Edqvist

Industriutvecklare tillverkning

Jag började min anställning som industriutvecklare på IDC i november 2021. I min roll stöttar jag våra små och medelstora delägarföretag i sin resa att bli mer konkurrenskraftiga och hållbara.

Bakom mig har jag en 20-årig karriär, främst från olika finans och controlling-relaterade roller, på några av Skaraborgs större industriföretag. Jag har många års erfarenhet av ledningsarbete och har bland annat drivit processen Cost Deployment på Volvo Powertrain i Skövde. En process som syftar till att hitta verksamhetens förluster och systematiskt eliminera dessa. I mitt arbete försöker jag alltid fokuserar på att se helheten och att ha en öppen, tydlig och enkel kommunikation med min omgivning.

Det finns flera olika saker som gör IDC till ett jätteroligt ställe att jobba på. Variationen är kanske det viktigaste elementet för mig. Man träffar hela tiden olika företag och människor och ingen dag är den andra lik. Att känna att man verkligen bidrar till att stärka medlemsföretagens konkurrenskraft och därmed regionen som helhet är en annan sak som ger mig väldigt mycket energi. På IDC finns det dessutom ett väldigt kompetent och kul gäng att jobba med.

På min fritid gillar jag träning i olika former. Jag varierar mig ganska mycket och provar gärna nya former av träning. I grunden finns dock alltid löpning, gym och cykling. Just nu spelar jag också padel regelbundet men har också några andra racketsporter med mig i bagaget som till exempel badminton och tennis. Min sons nystartade pingiskarriär kan säkert leda till ytterligare en..
Förutom träning så är resande en stor passion där jag drömmer om att kunna återuppleva några tidigare långresor genom Asien och Australien. Men kortare resor finns också alltid runt hörnet. Jag föredrar att inte överplanera så att resan själv blir ett äventyr och öppen för oväntade avstickare.

Kontaktuppgifter

 • 0500-50 25 16

Dela via

Våra finansiärer
 • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
 • Europeiska Socialfonden
 • Skaraborgs Kommunalförbund
 • Skövde Kommun
 • Tillväxtverket
 • Vinnova
 • Västra Götalandsregionen