Föreläsningen arrangeras av PT Nätverk, en del av ASSAR

Nätverk

Webbsänd föreläsning - visionsystem för kontroll

Webbsänd föreläsning

Tisdagen den 14 april

Anmäl här
Föreläsningen arrangeras av PT Nätverk, en del av ASSAR
Webbsänd föreläsning - visionsystem för kontroll
Webbsänd föreläsning
Tisdagen den 14 april

Produktionstekniska nätverket träffas en gång per månad. Den här gången sker träffen online och du har möjlighet att ansluta till en webbsänd föreläsning om visionsystem för kontroll.

Tid: Tisdagen den 14 april kl. 15:00 – 16:00
Plats: Webbsänd föreläsning. Boka din plats och få inloggningslänken via mejl samma dag som föreläsningen äger rum.
Målgrupp: Alla intresserade av visionsystem.

Kort om innehållet

Vinnova logotyp

Högskolan i Skövde visar och presenterar ett pågående Vinnova-projekt: VISION – AI-baserat visionsystem. Magnus Holm, lektor vid institutionen för ingenjörsvetenskap vid Högskolan i Skövde, berättar om kommande forskningsprojekt samt hur det går till att gå med i ett forskningsprojekt.

 

Boka din plats


Nätverksträffen arrangeras av projektet ASSAR Industrial Innovation Arena, ett av de projekt som IDC är med och driver. IDCs finansiärer är Europeiska regionala utvecklingsfonden, Skaraborgs kommunalförbund, Västra Götalandsregionen och Skövde kommun. Vi har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri. ASSAR Industrial Innovation Arena är en del av Science Park Skövde och är en mötesplats där utbildning, innovation och forskning ger nya lösningar för industrin.

 

 

Vill du veta mer?

Hör av dig till Fredrik om du vill veta mer om Produktionstekniska nätverket.

Industriutvecklare innovation

0500-50 25 12

Fredrik Johansson

Industriutvecklare innovation

Att jobba på IDC är oerhört utvecklande men samtidigt utmanande. Vi som jobbar här drivs hela tiden framåt genom att få vara en del i implementeringen och stöttning i den senaste forskningen samt i företagens utveckling.

Jag började som industriell utvecklare på IDC i augusti 2009 och jobbar i flera av de projekt IDC driver. Bland annat med spridning av tillämpad industriforskning och nulägesanalyser för att fånga upp industrins potentiella behov. Jag tittar även på hur hållbarhetsintegrerade och cirkulära företagen är. Jag jobbade en period på RISE med den cirkulära omställningen i Sverige och kan nu föra den kunskapen vidare till våra delägarföretag. IDC driver även ett antal nätverk där jag är sammanhållande för produktionstekniskt strategiskt nätverk.

På mitt foto har jag med mig en liten leksak som triggar tankeverksamheten. Den symboliserar lite av vem jag är, att jag gillar problemlösning och att få igång kreativitet och samverkan hos andra. Större delen av min fritid går åt till familjen. Jag har fem underbara barnbarn, så det är fullt upp nästan hela tiden!

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 12

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
  • Europeiska Socialfonden
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Tillväxtverket
  • Vinnova
  • Västra Götalandsregionen