Webbinariet arrangeras av Science Park Skövde och ASSAR Industrial Innovation Arena

Webbinarium: Produktlansera på rätt sätt

Online

Fredagen den 29 januari, kl 12:00-13:00

Anmäl här
Webbinariet arrangeras av Science Park Skövde och ASSAR Industrial Innovation Arena
Webbinarium: Produktlansera på rätt sätt
Online
Fredagen den 29 januari, kl 12:00-13:00

Hur skapar du förutsättningar för ett lyckat marknadstillträde för din produkt? Hur kan du bygga ditt varumärke genom att använda standarder och ha koll på produktkrav, till exempel CE-märkning? Kunskap om immaterialrätt, standardisering och ackreditering ger dig större chans till framgångsrik marknadsaccess.

Tid: 
Plats: Online

Uppfinn inte hjulet igen

Under den här lunchföreläsningen får du lära dig hur du kan använda dig av verktygen standardisering, ackreditering och immaterialrätt för att nå ut till din marknad och få varaktig framgång. Redan när man sätter strategiska mål för sin affärsverksamhet kan det vara dags att tänka på dessa saker och sätta sig in i hur det fungerar.

Under lunchföreläsningen får du möjlighet att digitalt träffa PRV, Swedac och Sveriges nationella standardiseringsorganisationer SIS, SEK och ITS, som genom ett gemensamt Vinnovaprojekt sprider nyttig kunskap för att höja kunskapen om dessa områden. Föreläsarna kommer berätta hur det hänger ihop och hur just du och ditt företag kan dra nytta av standardisering, ackreditering och immaterialrätt.

Under en timme får du en introduktion till området, föredrag och även möjlighet att ställa frågor till de experter som deltar. Föreläsningen riktar sig till dig som arbetar på en startup eller på annat sätt är nyfiken på innovation eller export.

Praktisk information

Eventet är digitalt. Du kommer i god tid innan att få en länk skickad till den e-postadress som du anger i anmälan nedan.

Anmälan


Aktiviteten arrangeras av  Science Park Skövde och projektet ASSAR Industrial Innovation Arena, ett av de projekt som IDC är med och driver. IDCs finansiärer är Europeiska regionala utvecklingsfonden, Skaraborgs kommunalförbund, Västra Götalandsregionen och Skövde kommun. Vi har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri. ASSAR Industrial Innovation Arena är en del av Science Park Skövde och är en mötesplats där utbildning, innovation och forskning ger nya lösningar för industrin.

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova