IDC tipsar

IDC tipsar: ITSM Borås

Sparbankssalen på Akademiplatsen 1, Högskolan i Borås.

Onsdag 15 mars 08.30

Anmäl här
IDC tipsar: ITSM Borås
Sparbankssalen på Akademiplatsen 1, Högskolan i Borås.
Onsdag 15 mars 08.30

För nionde året arrangerar Högskolan i Borås och itSMF konferensen ITSM Borås.

Digitalisering är en av de starkaste transformativa krafterna i det moderna samhället och den skär igenom samtliga sektorer och branscher. Digitaliseringen har genom AI, sensorer och internet radikalt förändrat samhället och påverkar såväl privat som offentlig sektor i deras strävan att möjliggöra värde för kunder och/eller medborgare. Men med digitalisering ökar också konkurrensen och för att överleva behöver organisationer skapa värdefulla digitala tjänster genom en kombination av kunskap och samverkan. Men hur gör vi det på bästa sätt?

Årets ITSM-konferens fokuserar på värdeskapande i en tidsålder som genomsyras av digital teknik. Under dagen kommer vi därför att få lyssna på intressanta lärdomar och erfarenheter som bland annat rör ITSM-metoder, modeller och ramverk samt olika digitala tekniker så som AI, IoT och Robotics. Du kommer också att få lyssna på hur människor och maskiner kan samverka för att möjliggöra värde för någon eller några.

Presentationerna kommer att bestå av en mix av föreläsare från näringslivet och forskare från akademin och vi kommer också att bjuda på en paneldebatt där du får möjlighet att interagera.

Årets tema

Värdeskapande i en digital tidsålder, med särskilt fokus på digitalisering, artificiell intelligens, och kompetensbehov.

Datum och plats

Onsdagen den 15 mars, kl. 08.30, Sparbankssalen på Akademiplatsen 1, Högskolan i Borås.

Program

Talare, seminarier och hålltider den 15 mars

Pris

795 kronor exkl. moms (995 kronor inkl. moms). Om du är medlem i itSMF betalar du 695 kronor exkl. moms (870 kronor inkl. moms).
I konferensavgiften ingår frukost, förmiddagskaffe, lunch och eftermiddagskaffe.

Boka din plats

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova