Träffen arrangeras av ASSAR

IDC tipsar

Öppen Fredag: Lean i praktiken

ASSAR Industrial Innovation Arena

Fredagen den 7 februari, kl 8.00-11.00

Träffen arrangeras av ASSAR
Öppen Fredag: Lean i praktiken
ASSAR Industrial Innovation Arena
Fredagen den 7 februari, kl 8.00-11.00

Välkommen på en förmiddag med tema Lean i praktiken, då vi kommer att kika på metoder inom Lean och dela med oss av konkreta tips och verktyg. Förmiddagen innehåller en teoridel och en praktikdel och personal från IDC håller i träffen.

När: Fredag den 7 Februari kl 08:00 – 11:00 (vi bjuder på smörgås och kaffe/te)
Var: ASSAR Industrial Innovation Arena, Kavelbrovägen 2b, Skövde

Vem är detta för?

Träffen riktar sig till personer som behöver tips och trix att komma igång och utveckla sitt förbättringsarbete. Alla deltagare tar med sig ett problem från sitt företag, så vi kan använda oss av faktiska problem och utmaningar. Efter klockan 11:00 finns möjlighet till ytterligare coachning om du vill stanna kvar en stund.

Din anmälan behöver vi senast onsdagen den 5 februari.

 

Vill du veta mer?

Hör av dig till Oskar om du vill veta mer om eventet.

Industriutvecklare tillverkning

0500-50 25 24

Oskar Jonzon

Industriutvecklare tillverkning

Jag började i november 2019  som industriell utvecklare med fokus på produktion, inom projekten ASSAR och Catalyst. De senaste 22 åren har jag jobbat inom den tillverkande industrin, med roller som operatör, förbättringsledare, produktionstekniker och arbetsledare. Mina arbetsplatser har varit allt från storbolag till det lilla familjeföretaget. Det är bra erfarenheter som kommer till nytta i mötet med Skaraborgs tillverkande industri.

Det som driver mig är möjligheten att få hjälpa och vägleda personer och organisationer.  Att se och höra när polletten trillar ner hos individer och team. När jag ser det egna engagemanget och drivet växa hos en person, när någon utvecklas, där får jag mitt bränsle varje dag. I mitt uppdrag på IDC tror jag att jag kommer att ha nytta av min förmåga att ha ett helikopterperspektiv på saker, att se saker objektivt för att sedan koppla ihop det till ett sammanhang. Jag tror även att mitt eget engagemang smittar av sig till min närhet.

När jag inte jobbar tar jag gärna en sväng på någon av mina motorcyklar. Under sommarhalvåret blir det även några timmar på golfbanan då jag tävlar en del runt om i Sverige, på relativt hög amatörnivå. Jag älskar tävlingsmomentet, när pulsen går upp och det blir allvar.

 

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 24

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
  • Europeiska Socialfonden
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Tillväxtverket
  • Vinnova
  • Västra Götalandsregionen