Temadag

Temadag: Så stärker du din affärsutveckling

ASSAR Industrial Innovation Arena eller online

Onsdagen den 16 september, kl. 9:00-12:30

Temadag: Så stärker du din affärsutveckling
ASSAR Industrial Innovation Arena eller online
Onsdagen den 16 september, kl. 9:00-12:30

Den 16 september bjuder ASSAR in till en dag där du får med dig riktigt bra verktyg till din verksamhet; affärsmodeller och affärsplaner.

Såväl IDC West Sweden AB som Connect Väst, Science Park Skövde och ALMI finns på plats med matnyttig information. Du får också tid för eget arbete, samtal och stöd på plats med det som rör din affär.

Tid: Onsdagen den 16 september, kl. 09:00 – 12:30 (vi bjuder på fika och lunch)
Plats: Online och vid ASSAR Industrial Innovation Arena, Kavelbrovägen 2B, Skövde

Dagens program

09.00-09.30: Fika
09.30-10.00: Affärsmodell, vad är det? (Lars Tööj, IDC)
10.00-10.30: Affärsplan, vad är det? (Jimmy Pervik, Connect Väst)
10.30-11.00: Visuell presentation av din affär, en möjlighet (Joakim Gerhardsson, ALMI)
11.00-11-30: Presentation av Design Thinking, inkubator och affärsutvecklingsprogram (Science Park Skövde)
11.00-11.30: Eget arbete med möjligheter till samtal och stöd på plats
11.30-12.30: Gemensam lunch

Deltagandet är kostnadsfritt och för dig som väljer att delta på plats ingår fika och lunch. Vi gör kontinuerligt riskanalyser och följer Folkhälsomyndigheternas riktlinjer gällande Coronapandemin. Med tanke på rådande situation begränsar vi antalet platser på ASSAR till 30 deltagare.

 


Aktiviteten arrangeras av projektet ASSAR Industrial Innovation Arena, ett av de projekt som IDC är med och driver. IDCs finansiärer är Europeiska regionala utvecklingsfonden, Skaraborgs kommunalförbund, Västra Götalandsregionen och Skövde kommun. Vi har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri. ASSAR Industrial Innovation Arena är en del av Science Park Skövde och är en mötesplats där utbildning, innovation och forskning ger nya lösningar för industrin.

Vill du veta mer?

Hör av dig till Lars om du vill veta mer om temadagen

Industriutvecklare innovation

0500-50 25 10

Lars Tööj

Industriutvecklare innovation

Jag har varit en del av IDC sedan 2009 och är i grunden civilingenjör. Under åren har jag arbetat med industriell utveckling på olika företag och har tidigare erfarenhet från ledningsarbete, affärsutveckling, marknadsarbete, produktutveckling, produktionsutveckling och produktion.

Jag har på senare år arbetat med cirkulär ekonomi och affärsmodellsinnovation och arbetar även på RISE i ett Vinnova-finansierat UDI-projekt; cirkulära möbelflöden. Jag gillar att jobba med förändring och utveckling och det erfarenhetsutbyte som skapas mellan företagen.

Det är det som är extra roligt med det här jobbet, att få vara med under företagens hela affärsutvecklingsresa och skapa förändring och förbättringar. Känslan av att få vara med och göra skillnad, den ger mycket energi tillbaka. Jag brinner verkligen för arbetet med tillverkande företag, att bidra till att vi har god konkurrenskraft.

IDC står för så mycket, men jag kan sammanfatta oss med orden ständig utveckling, företagsfokus och spridning av kunskaper och erfarenheter. Hur vi gör detta blir unikt för varje situation.

Jag tog med mig ett tennisracket till fotograferingen eftersom jag har spelat sedan jag var liten. Nu går mycket av fritid åt till mina barns olika intressen, bland annat handboll och löpning. Jag har även en golfbag men har inte spelat på länge, ambitionen finns och jag hoppas kunna ta upp det igen!

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 10

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
  • Europeiska Socialfonden
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Tillväxtverket
  • Vinnova
  • Västra Götalandsregionen