Startup Sweden Bootcamp Industri arrangeras av Tillväxtverket tillsammans med Ignite Sweden.

IDC tipsar

Startup Sweden Bootcamp Industri

Stockholm

Onsdag-torsdag 4 & 5 december

Anmäl här
Startup Sweden Bootcamp Industri arrangeras av Tillväxtverket tillsammans med Ignite Sweden.
Startup Sweden Bootcamp Industri
Stockholm
Onsdag-torsdag 4 & 5 december

Söker ni efter nya eller andra tekniska och digitala lösningar för att utveckla er verksamhet och era processer? Fler företag skulle vinna på att hitta samarbeten med nystartade teknikbolag (startups). Det handlar om att öka hastigheten och få tillgång till ny teknologi. Men lika mycket om att lära sig nya sätt att arbeta i korta projekt och få tillgång till kompetens som annars kan vara svår att knyta till sig.

Det är en stark trend att stora företag som ABB, SAAB och Volvo och satsar på samarbeten med små innovationsbolag för att öka hastigheten. Men det handlar inte bara om att få tillgång till spetsteknologi, utan också lära sig nya sätt att arbeta i korta projekt och få tillgång till kompetens som man annars inte hade kunnat knyta till sig. Detta är förstås lika intressant och viktigt för små och medelstora tillverkande företag.

Tio bolag väljs ut till bootcamp

I samarbete med Ignite Sweden genomför Tillväxtverket därför Startup Sweden Bootcamp Industri den 4-5 december i Stockholm. Tio bolag väljs ut och får gratis delta på detta exklusiva bootcamp. Antagning sker löpande men ansökan stänger den 11:e November. Besked lämnas under samma vecka om ditt företag har blivit antaget.

Läs mer och anmälan

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova