Webbinariet arrangeras av ASSAR Industriral Innovation Arena

Nätverk

Så fungerar AI, vision-system och digitala tvillingar i verkligheten

Online via Zoom

Torsdagen den 29 oktober, kl. 14:00-16:00

Webbinariet arrangeras av ASSAR Industriral Innovation Arena
Så fungerar AI, vision-system och digitala tvillingar i verkligheten
Online via Zoom
Torsdagen den 29 oktober, kl. 14:00-16:00

Följ med på en livesänd rundtur bland demonstratorer på ASSAR Industrial Innovation Arena där framtidens teknik byggts ihop till ett processflöde som är direkt applicerbart hos dagens tillverkningsindustri.

Under det här webbinariet guidar Anna Syberfeldt, professor vid Högskolan i Skövde, oss runt i IRMA-demonstratorn som finns uppbyggd på ASSAR. IRMA är en fortkortning på Intelligent Reconfigurable MAnufacturing. Projektet visar Högskolans senaste forskningen kring samarbetsrobotar, AI, digitala tvillingar och smart logistik.

Tid: Torsdagen den 29 oktober, kl. 14:00-16:00
Plats: Online via Zoom
Målgrupp: Alla  intresserade och vill lära sig mer inom området.

Du kommer att få instruktioner om hur du ansluter till mötet ett par timmar innan mötet sätter igång. Informationen mejlas ut till den adress du anger i din bokning. Du behöver ha uppkoppling till internet, kamera och mikrofon, resten ordnar vi med.

Produktionstekniska nätverket

Det här webbinariet är en del av innehållet i Produktionstekniska nätverkets träffar.  Nätverket träffas ungefär varannan månad. Ofta ute hos deltagande företag där också tid läggs på något gott exempel att visa. I detta nätverk är man med och bidrar aktivt med både kunskap och möjlighet att påverka beslut inom produktionstekniska ämnen i Skaraborg. Nätverket bedrivs i samverkan med Högskolan i Skövde.


Produktionstekniska nätverket drivs av IDC West Sweden AB genom projektet ASSAR Industrial Innovation Arena. Finansiärer är Europeiska regionala utvecklingsfonden, Skaraborgs kommunalförbund, Västra Götalandsregionen och Skövde kommun. IDC har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri.
ASSAR Industrial Innovation Arena är en del av Science Park Skövde och är en mötesplats där utbildning, innovation och forskning ger nya lösningar för industrin.

 

Vill du veta mer?

Hör av dig till Fredrik om du vill veta mer om webbinariet eller om produktionstekniska nätverket.

Industriutvecklare innovation | Resurseffektiv Produktion

0500-50 25 12

Fredrik Johansson

Industriutvecklare innovation | Resurseffektiv Produktion

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 12

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova