Webbinariet arrangeras av ASSAR Industriral Innovation Arena

Nätverk

Så fungerar AI, vision-system och digitala tvillingar i verkligheten

Online via Zoom

Torsdagen den 29 oktober, kl. 14:00-16:00

Webbinariet arrangeras av ASSAR Industriral Innovation Arena
Så fungerar AI, vision-system och digitala tvillingar i verkligheten
Online via Zoom
Torsdagen den 29 oktober, kl. 14:00-16:00

Följ med på en livesänd rundtur bland demonstratorer på ASSAR Industrial Innovation Arena där framtidens teknik byggts ihop till ett processflöde som är direkt applicerbart hos dagens tillverkningsindustri.

Under det här webbinariet guidar Anna Syberfeldt, professor vid Högskolan i Skövde, oss runt i IRMA-demonstratorn som finns uppbyggd på ASSAR. IRMA är en fortkortning på Intelligent Reconfigurable MAnufacturing. Projektet visar Högskolans senaste forskningen kring samarbetsrobotar, AI, digitala tvillingar och smart logistik.

Tid: Torsdagen den 29 oktober, kl. 14:00-16:00
Plats: Online via Zoom
Målgrupp: Alla  intresserade och vill lära sig mer inom området.

Du kommer att få instruktioner om hur du ansluter till mötet ett par timmar innan mötet sätter igång. Informationen mejlas ut till den adress du anger i din bokning. Du behöver ha uppkoppling till internet, kamera och mikrofon, resten ordnar vi med.

Produktionstekniska nätverket

Det här webbinariet är en del av innehållet i Produktionstekniska nätverkets träffar.  Nätverket träffas ungefär varannan månad. Ofta ute hos deltagande företag där också tid läggs på något gott exempel att visa. I detta nätverk är man med och bidrar aktivt med både kunskap och möjlighet att påverka beslut inom produktionstekniska ämnen i Skaraborg. Nätverket bedrivs i samverkan med Högskolan i Skövde.


Produktionstekniska nätverket drivs av IDC West Sweden AB genom projektet ASSAR Industrial Innovation Arena. Finansiärer är Europeiska regionala utvecklingsfonden, Skaraborgs kommunalförbund, Västra Götalandsregionen och Skövde kommun. IDC har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri.
ASSAR Industrial Innovation Arena är en del av Science Park Skövde och är en mötesplats där utbildning, innovation och forskning ger nya lösningar för industrin.

 

Vill du veta mer?

Hör av dig till Fredrik om du vill veta mer om webbinariet eller om produktionstekniska nätverket.

Industriutvecklare innovation

0500-50 25 12

Fredrik Johansson

Industriutvecklare innovation

Att jobba på IDC är oerhört utvecklande men samtidigt utmanande. Vi som jobbar här drivs hela tiden framåt genom att få vara en del i implementeringen och stöttning i den senaste forskningen samt i företagens utveckling.

Jag började som industriell utvecklare på IDC i augusti 2009 och jobbar i flera av de projekt IDC driver. Bland annat med spridning av tillämpad industriforskning och nulägesanalyser för att fånga upp industrins potentiella behov. Jag tittar även på hur hållbarhetsintegrerade och cirkulära företagen är. Jag jobbade en period på RISE med den cirkulära omställningen i Sverige och kan nu föra den kunskapen vidare till våra delägarföretag. IDC driver även ett antal nätverk där jag är sammanhållande för produktionstekniskt strategiskt nätverk.

På mitt foto har jag med mig en liten leksak som triggar tankeverksamheten. Den symboliserar lite av vem jag är, att jag gillar problemlösning och att få igång kreativitet och samverkan hos andra. Större delen av min fritid går åt till familjen. Jag har fem underbara barnbarn, så det är fullt upp nästan hela tiden!

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 12

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
  • Europeiska Socialfonden
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Tillväxtverket
  • Vinnova
  • Västra Götalandsregionen