Arrangeras av Science Park Skövde i samarbete med ASSAR

Projekt | Seminarium

Så blir du en attraktiv arbetsgivare

ASSAR Industrial Innovation Arena Skövde

Torsdagen den 18 november, kl 08:00-10:00

Anmäl här
Arrangeras av Science Park Skövde i samarbete med ASSAR
Så blir du en attraktiv arbetsgivare
ASSAR Industrial Innovation Arena Skövde
Torsdagen den 18 november, kl 08:00-10:00

Vad behöver du göra idag, för att bli en attraktivare arbetsgivare imorgon? Det här är ett föredrag för arbetsgivare som vill bli förstahandsvalet hos dagens och morgondagens medarbetare.

Det som tagit oss hit, kommer inte ta oss dit. Vad behöver du då göra annorlunda för att få andra resultat? Vad är framgångsfaktorerna hos de mest attraktiva arbetsgivarna? Vad gör de som är bäst på Employer Branding? Det här kommer Svante Randlert att vägleda oss genom när han håller sitt föredrag online från scenen på ASSAR.

Attrahera medarbetarna

I dag är det fullt möjligt och ganska enkelt att kopiera en mängd modeller för hur team eller organisationer kan bli mer framgångsrika. Allt går att kopiera, utom en enda sak – de som driver din organisation och som är din allra viktigaste tillgång: Medarbetarna. De är faktorn med störst potential att bli organisationens unika konkurrensfördel. Förmågan att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare på rätt plats är helt avgörande för att nå goda resultat. De kommande årens stora pensionsavgångar och bristen på rätt kompetens i många sammanhang gör inte saken lättare.

Tid: Plats: ASSAR Industrial Innovation Arena, Kavelbrovägen 2B

Anmäl dig här

Om föreläsaren

Svante Randlert är en av Nordens mest anlitade rådgivare med över 150 föredrag per år. Han har genom åren hjälpt hundratals organisationer och tiotusentals chefer att bli både en drömarbetsgivare och drömledare. Han är författare till böckerna “Drömarbetsgivaren” (2017) och ”Drömledarskapet” (2020). Han driver bland annat ”Chefssnack”, en av landets mest lyssnade ledarskapspoddar och är grundare av den digitala rådgivningstjänsten Wisory.

2018 var han nominerad till Årets Talare i kategorin Genombrott. Han är även den enda i landet bland över tusen föreläsare som genom tiderna lyckats få maxbetyget 5.0 av en hel publik hos Sveriges största chefsnätverk Close vid fler än ett tillfälle. Svante har lyckats med bedriften hela fem gånger.


Aktiviteten arrangeras av Science Park Skövde.  i samarbete med ASSAR. Projektet ASSAR Industrial Innovation Arena är ett av de projekt som IDC är med och driver och finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden, Skaraborgs kommunalförbund, Västra Götalandsregionen och Skövde kommun. Vi har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri. ASSAR Industrial Innovation Arena är en del av Science Park Skövde och är en mötesplats där utbildning, innovation och forskning ger nya lösningar för industrin.

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova