Workshopen arrangeras av ASSAR och Högskolan i Skövde

Projekt | Workshop

PLC och robotprogrammering med digitala tvillingar

Online

Tisdagen den 23 februari, kl. 13:00-15:00

Workshopen arrangeras av ASSAR och Högskolan i Skövde
PLC och robotprogrammering med digitala tvillingar
Online
Tisdagen den 23 februari, kl. 13:00-15:00

Behovet av virtuella modeller för PLC och robotprogrammering ökar stadigt men ännu är det få som tillämpar tekniken. Hanterar du automatiserade lösningar i din vardag som inte är lätta att driftsätta eller uppgradera? Ser du att mycket tid skulle kunna sparas genom att gå över till virtuella modeller? Välkommen till denna workshop.

Tid: Tisdagen den 23 februari, kl. 13-15
Plats: Online
Målgrupp: Yrkesverksamma PLC och robotprogrammerare

I denna workshop ska vi presentera vad virtuell driftsättning är och möjligheterna med tekniken. Denna workshop lämpar sig för yrkesverksamma PLC och robotprogrammerare på små och medelstora företag eller stora organisationer och även för produktions- eller automatiseringsingenjörer med intresse att veta mer om denna teknik.

Anmälan är stängd

För mer information, kontakta:

Ainhoa Goienetxea Uriarte, Högskolan i Skövde, 0500 – 44 85 82, 


Aktiviteten arrangeras av projektet ASSAR Industrial Innovation Arena, ett av de projekt som IDC är med och driver. IDCs finansiärer är Europeiska regionala utvecklingsfonden, Skaraborgs kommunalförbund, Västra Götalandsregionen och Skövde kommun. Vi har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri. ASSAR Industrial Innovation Arena är en del av Science Park Skövde och är en mötesplats där utbildning, innovation och forskning ger nya lösningar för industrin.

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova