Arrangeras av Science Park Skövde i samarbete med ASSAR Industrial Innovation Arena

Projekt | Seminarium

Offentlig sektor: möjligheternas marknad

Online

Tisdagen den 8 juni, kl 12:00-13:00

Anmäl här
Arrangeras av Science Park Skövde i samarbete med ASSAR Industrial Innovation Arena
Offentlig sektor: möjligheternas marknad
Online
Tisdagen den 8 juni, kl 12:00-13:00

Tycker du att offentlig upphandling verkar olidligt trist? Du kanske tycker att det verkar svårt, tungrott och fyllt av svårbegriplig byråkrati, och som någonting du helst håller dig borta ifrån. Under den här lunchföreläsningen får du chansen att värdera om och ta med dig tips på hur du lättare kan vinna upphandlingar.

Tid:  Tisdagen den 8 juni 2021, kl. 12:00–13:00
Plats: Online

Om föreläsningen

Offentlig sektor publicerar cirka 20 000 upphandlingar, handlar varor och tjänster för över 700 miljarder kronor varje år och är därmed en marknad där det finns stor potential för många olika företag. Lägg där till att det i snitt endast inkommer 4,7 svar per förfrågan så ser vi snabbt att konkurrensen är relativt liten.

Syftet med föreläsningen är att ge dig klarhet i hur du som företagare kan närma dig den offentliga sektorn. Du får tips och tankar som kan hjälpa dig att lättare vinna upphandlingar, samt insikt i hur du som leverantör kan vara med och påverka och skapa samhällsnytta och medborgarnytta för våra skattepengar.

Om föreläsaren

Maria Karlsson har arbetat med försäljning till offentlig sektor som Public Bid Manager i Pulsen-koncernen under 20 års tid. Idag driver Maria sitt bolag Akiro Management AB som stöttar företag i sin process med att vinna fler anbud. Maria Karlsson brinner för att hjälpa och stötta företag i sin resa till att vinna fler affärer inom offentlig sektor.

Anmäl dig här

Lunchföreläsningar från Science Park Skövde

Verksamheten i Science Park Skövde bygger på många människors kunskap och kompetens. Våra lunchföreläsningar har som syfte att tillgängliggöra denna kunskap, men också att engagera företag och individer utanför parken för att både dela med sig av kunskap och lära nytt. Vi vill alltid ha nyttan för åhöraren i fokus, vilket innebär att föreläsaren ska utgå från nyttan för publiken snarare än försäljning av sina egna produkter och tjänster. Vår grundtanke är Pay it forward, därför ställer vi krav på föreläsarna och deras material, allt för att säkerställa att du får ut mesta möjliga nytta av din lunchtimme. Under våren 2021 presenteras våra lunchföreläsningar i samarbete med Assar Industrial Innovation Arena.


Aktiviteten arrangeras av projektet ASSAR Industrial Innovation Arena i samarbete med Science Park Skövde, ett av de projekt som IDC är med och driver. IDCs finansiärer är Europeiska regionala utvecklingsfonden, Skaraborgs kommunalförbund, Västra Götalandsregionen och Skövde kommun. Vi har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri. ASSAR Industrial Innovation Arena är en del av Science Park Skövde och är en mötesplats där utbildning, innovation och forskning ger nya lösningar för industrin.

Dela via

Fler utbildningar & event
13 sep

Seminarium | Workshop

Öppen fredag på ASSAR | Om förändringsledning, AI och ASSAR Labs

Fredag 13 september, 8:00 - 15:00. (Bokningsbara aktiviteter 8:30 - 12:00)

ASSAR Industrial Innovation Arena eller online

16 okt

Projekt | Workshop

Nystart: Resan till netto nollutsläpp

Onsdag 16 oktober, 13:00 - 15:30

ASSAR Industrial Innovation Arena

12 sep

Projekt

Yrkestrainee Skaraborg bjuder in

Torsdag 12 september, 11:30–13:00

Västsvenska Handelskammaren, Varnhemsgatan 16A, Skövde

16 okt

Projekt | Seminarium

Save the date: Energidagen 2024

Onsdag 16 oktober, 08:00 – 12:00

ASSAR Industrial Innovation Arena, Skövde

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova