Nätverk

Nätverksträff - HR ledarskap & medarbetarskap

Vi möts i Microsoft Teams, online

Torsdag den 14 maj kl. 9:00-11:00

Nätverksträff - HR ledarskap & medarbetarskap
Vi möts i Microsoft Teams, online
Torsdag den 14 maj kl. 9:00-11:00

Det här nätverket är till för dig som vill hitta inspiration och få erfarenhetsutbyte inom HR-frågor. Träffar arrangeras fem gånger per år där du får möjlighet att lyssna på externa experter, men även samtala, dela erfarenhet och nätverka med andra företag.

Nätverket är till för dig som dagligen jobbar med personal och ledarskap inom den tillverkande industrin i Skaraborg.

På nästa nätverksträff
Enligt önskemål från förra träffen där deltagarna var mycket nöjda kör vi samma tema även denna träff. I en föränderlig värld där det kommer nya besked om läget från förmiddag till eftermiddag, besked som handlar allt från hälsa till ekonomiska förutsättningar, är det tufft att sitta på en position som har fokus på medarbetare och väl fungerande arbetsplatser. Vi vill därför erbjuda er i nätverket en möjlighet till att träffas via webben och utbyta aktuella utmaningar och ge varandra stöttning kring den situation som Corona-pandemin ställt oss inför. Det visar sig att stötta och lära av varandra är det som behövs just nu.
Om du har särskilda frågor du vill lyfta, hör gärna av dig till Pia eller Susanne i förväg.

Tid
: Torsdagen den 14 maj, 9:00-11:00.
Plats: Vi möts i Microsoft Teams, online.

Du kommer att få instruktioner om hur du ansluter till mötet ett par timmar innan mötet sätter igång. Informationen mejlas ut till den adress du anger i din bokning. Du behöver ha uppkoppling till internet, kamera och mikrofon, resten ordnar vi med.

Eventet arrangeras av projektet Catalyst, ett av de projekt som IDC är med och driver. IDCs finansiärer är Europeiska regionala utvecklingsfonden, Skaraborgs kommunalförbund, Västra Götalandsregionen och Skövde kommun. Vi har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri.

Vill du veta mer?

Hör av dig till Pia eller Susanne om du vill veta mer om nätverksträffen eller bli medlem i nätverket.

Industriutvecklare kompetens | Kompetens

0500-50 25 17

Susanne Yngve

Industriutvecklare kompetens | Kompetens

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 17

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova