Arrangeras tillsammans med vår samarbetspartner Produktionslyftet

Projekt | Seminarium

Medarbetarna i fokus ger Furhoffs Rostfria kraft att utvecklas

Online

Fredag 27 januari, 08:30-09:30

Anmäl här
Arrangeras tillsammans med vår samarbetspartner Produktionslyftet
Medarbetarna i fokus ger Furhoffs Rostfria kraft att utvecklas
Online
Fredag 27 januari, 08:30-09:30

Furhoffs Rostfria är det allra första företaget i Produktionslyftet. De har i handling visat att deras arbetssätt är något som lever och utvecklas över tid. Genom att vara nyfikna och våga utmana sig själva har de gått in i en rad externa utvecklingsinsatser där de har lärt sig nya saker som de har tagit hem och gjort till sina.

Välkommen till ett seminarium där du får ta del av Furhoffs inspirerande resa från starten med Produktionslyftet 2007, där de har gnetat på varje dag och hela tiden strävat efter att bli lite bättre än igår. De berättar om hur de utmanar varandra att tänka kreativt och smart, och om hur de emellanåt åstadkommer större utvecklingssteg. Samtidigt försöker de fylla dagarna med glädje och deras grundsyn – ”se och tro på människans möjligheter” – vävs in i allt de gör.

Tid: Fredagen den 27 januari 2023, 08:30-09:30
Plats: Online
För mer information: Välkommen att kontakta Annika Nilsson, 

Boka din plats

Furhoffs Rostfria är ett familjeföretag i fjärde generationen och en av delägarna i IDC West Sweden AB. Företaget tillverkar bland annat produkter inom VVS, rostfri inredning för offentlig byggnation, designbänkar för hemmamiljö och legoproduktion i rostfritt stål. Fabrik och huvudkontor finns i Skövde, där både utveckling och tillverkning sker. Furhoffs Rostfria startades redan 1855 och fortsätter att utvecklas i oförminskad takt.

Björn Furhoff, VD och ägare på Furhoffs Rostfria, berättar om företagets förbättringsarbete.

Medverkande från Furhoffs Rostfria är Björn Furhoff, vd och ägare, samt Emma Simonsson, produktverkstadschef och teknikchef. Från Produktionslyftet medverkar Fredrik Johansson och Birgitta Öjmertz.


Evenemanget arrangeras av IDC tillsammans med Produktionslyftet ett omfattande nationellt program som initierades av Teknikföretagen och IF Metall 2006. Produktionslyftet har fått ett verksamhetsbidrag från Tillväxtverket med syfte att fler små och medelstora företag ska få kunskap om och ta del av Produktionslyftets metodik för förnyelse och utveckling. IDC är sedan 2022 samarbetspartner med Produktionslyftet och verkar som regionansvarig för Region Västsverige samt som coacher.

 

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova