Arrangeras av Science Park Skövde, Almi och ASSAR Industrial Innovation Arena

Projekt

Med full fart in i 2020-talet - vart är vi på väg?

Torsdagen den 17 december, kl. 8:00-10:00

Anmäl här
Arrangeras av Science Park Skövde, Almi och ASSAR Industrial Innovation Arena
Med full fart in i 2020-talet - vart är vi på väg?
Torsdagen den 17 december, kl. 8:00-10:00

Välkommen på ett webinarium där Kairos Future guidar oss kring omvärldsförändringar och strategiska frågor som kommer att forma samhället, branscher och organisationer mot 2030.

Detta webinarium vänder sig till dig som vill få en bättre utblick samt verktyg för att förstå och tolka hur omvärlden och den egna branschen kommer att utvecklas på sikt. Du kommer få en klarare bild av hur teknikutveckling, människor, organisationer och institutioner gradvis förändras och anpassar sig till varandra i en komplex och föränderlig värld.

Vilka är de viktigaste drivkrafterna för förändring? Vilka trender dominerar utvecklingen? Vilka konsekvenser får detta för branscher och aktörer? Vilka är de avgörande osäkerheterna? Du kommer få hjälp att tänka kring dessa frågor.

Målet med webinariet är att du som deltagare ska få en bättre bild av hur du kan identifiera och förstå dagens samhällsförändringar.

Upplägget

Webinariet innefattar olika framtidsspaningar som sedan följs av kortare gruppdiskussioner. Du behöver ha uppkoppling till internet, kamera och mikrofon, resten ordnar vi med.

Tid: Torsdagen den 17 december, kl. 8:00-10:00.
Plats: Online.

Anmälan

Om föreläsaren

Daniel Lindén, Kairos Future

Daniel Lindén är seniorkonsult på Kairos Future och arbetar främst med att utforma och leda processer inom omvärldsanalys, scenarioplanering, strategiutveckling och innovation. Han är en mycket uppskattad föreläsare och utbildare, som leder flera av kurserna hos Kairos Academy. Daniel är utbildad civilekonom från Handelshögskolan i Göteborg med inriktning mot ekonomi- och verksamhetsstyrning.

Praktisk information

Du kommer att få instruktioner om hur du ansluter till webinariet strax innan det sätter igång. Informationen mejlas ut till den adress du anger i din bokning.

Då detta webinarium är en samverkansaktivitet mellan Science Park Skövde, Almi och ASSAR Industrial Innovation Arena, kommer alla tre parter att få tillgång till dina anmälningsuppgifter för rapportering till respektive verksamhets finansiärer.

Vid frågor, kontakta

Carolina Green, eventansvarig Science Park Skövde, , 0708-73 14 15.


 Projektet ASSAR Industrial Innovation Arena, ett av de projekt som IDC är med och driver, är medarrangör till denna aktivitet. IDCs finansiärer är Europeiska regionala utvecklingsfonden, Skaraborgs kommunalförbund, Västra Götalandsregionen och Skövde kommun. Vi har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri. ASSAR Industrial Innovation Arena är en del av Science Park Skövde och är en mötesplats där utbildning, innovation och forskning ger nya lösningar för industrin.

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova