Webbinariet arrangeras av projekt Circular Hub

Projekt

Material och resursflöden i en cirkulär ekonomi

Online

Torsdagen den 22 oktober, kl. 14:00-15:00

Anmäl här
Webbinariet arrangeras av projekt Circular Hub
Material och resursflöden i en cirkulär ekonomi
Online
Torsdagen den 22 oktober, kl. 14:00-15:00

Mer än 80% av miljöbelastningen kommer av materialanvändning. Därför handlar cirkulär ekonomi till stor del om medveten material och resurshantering. Webbinaret belyser hur man kan maximera resurseffektiviten och minimera resursuttagen.

Projekt Circular Hub arrangerar det här webbinariet där du kommer låta dig inspireras av:

 • RE:Source, Elin Larsson, programchef.  RE:Source arbetar med forskning och innovation för hållbar materialanvändning.
 • Material ConneXion Skövde, Christian Bergman, industriell utvecklare – Material för en cirkulär ekonom
 • Frågor och diskussion.

Webbinariet sänds digitalt via Zoom, det enda du som deltagare behöver är dator utrustad med kamera och mikrofon. Länk till webbföreläsningen skickas till din mejladress ett par timmar innan webbinariet startar.

Tid: Torsdagen den 22 oktober, kl. 14:00-15:00
Plats: Digitalt via Zoom.

Boka din plats


Webbinariet arrangeras av projektet Circular Hub i samarbete med ASSAR Industrial Innovation Arena Skövde.  IDC och Science Park Borås driver tillsammans projektet Circular Hub som främst finansieras av Europeiska Regionala utvecklingsfonden och Västra Götalandsregionen. Läs mer om plattformen på circularhub.se.

Vill du veta mer?

Hör av dig till Cecilia om du vill veta mer om webbinariet.

Industriell utvecklare

0500-50 25 06

Cecilia Karlsson

Industriell utvecklare

Det fantastiska med IDC är att vi har en arbetsplats där vi verkligen är med och påverkar. Att vara en del av att utveckla vår region är en härlig känsla. Att samtidigt omges av mycket kompetenta kollegor och en ständig omvärldsbevakning är så roligt och utvecklande, jag lär mig något nytt varje dag!

Jag började här hösten 2016 i rollen som upphandlings och utbildningskoordinator i projektet Kompetensnavet. Efter en föräldraledighet fortsatte jag sedan som projektledare i projektet Circular Hub. Tidigare har jag haft koordinerade roller inom marknadsföring och försäljning, bland annat inom maskinuthyrnings- och belysningsbranschen med en examen från IHM Business School.

När jag inte jobbar umgås jag med min familj, klurar på nästa inrednings- eller trädgårdsprojekt eller sätter mig på yogamattan. Att få bjuda över vänner på en smarrig middag gör mig glad, allra helst om vi planerar nästa spännande resa. Att resa till nya länder och kontinenter för att ta del av andra kulturer och njuta av vacker natur är något som ligger mig varmt om hjärtat. Just därför valde jag en jordglob till mitt personliga foto. Den står för mitt brinnande intresse av att utforska världen och att få sätta fötterna på den afrikanska röda jorden igen är något jag längtar efter.

Kontaktuppgifter

 • 0500-50 25 06

Dela via

Våra finansiärer
 • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
 • Europeiska Socialfonden
 • Skaraborgs Kommunalförbund
 • Skövde Kommun
 • Tillväxtverket
 • Vinnova
 • Västra Götalandsregionen