Arrangeras inom ramen för projektet Kompetens+

Projekt

Matchningsfrukost mellan företag och kompetens

INSTÄLLT

Tisdag 26 april 07.30-09.30

Arrangeras inom ramen för projektet Kompetens+
Matchningsfrukost mellan företag och kompetens
INSTÄLLT
Tisdag 26 april 07.30-09.30

Sara Hult, processledare och affärsutvecklare på Drivhuset i Göteborg

INSTÄLLT

Har du som företagare utmaningar som behöver nya perspektiv för att lösas? Söker du ny kompetens eller behöver du ett bollplank för att hantera och sortera kommande utmaningar?

Projektet Kompetens+ matchar små- och medelstora företags behov med senior kompetens, helt utan kostnad. Under en begränsad period kan ditt företag få tillgång till kompetens som bidrar till er utveckling. Kanske fungerar det så bra så att ni i nästa steg vill anställa.

Välkommen på en frukostträff tisdagen den 26 april då du får höra mer om projektet och chans att träffa ett antal kompetensresurser som är beredda att dela med sig av sin erfarenhet.

Under frukostträffen får du också lyssna till Sara Hult från Drivhuset, som ger djupare insikter om hur vi leder oss själva och andra i kristider.


IDC och projektet Kompetens+

Projektet Kompetens+ ger företag chansen att förstärka sin verksamhet med någon av alla de erfarna och duktiga tjänstepersoner som drabbats av uppsägningar på grund av coronapandemin. Detta kommer att öka företagens innovationsförmåga och konkurrenskraft, och i slutändan få hjulen att rulla snabbare och bidra till att nya jobb skapas och kompetenser stannar kvar i regionen.

Kompetens+ finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden och Västra Götalandsregionen. IDC har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri.

 

Vill du veta mer?

Hör av dig till Susanne om du vill veta mer om Kompetens+.

Industriutvecklare kompetens | Kompetens

0500-50 25 17

Susanne Yngve

Industriutvecklare kompetens | Kompetens

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 17

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova