Samarrangemang av flera arrangörer.

Mångfaldsforum 2017

Gothia Science Park, Lokal: Insikten Kanikegränd 3B, Skövde

Tisdagen den 19 september, 13:00 - 16:00

Anmäl här
Samarrangemang av flera arrangörer.
Mångfaldsforum 2017
Gothia Science Park, Lokal: Insikten Kanikegränd 3B, Skövde
Tisdagen den 19 september, 13:00 - 16:00

Framtidssäkra med jämställdhet och mångfald

Mångfaldsforum är en serie föreläsningar och workshops med fokus på hur vi skapar former för ett hållbart jämställdhets- och mångfaldsarbete. Vi välkomnar alla som vill lära sig mer och få konkreta verktyg, oavsett roll i verksamheten.

Årets mångfaldsforum lägger fokus på att skapa rätt grundförutsättningar för att utveckla, påbörja eller förnya arbetet med jämställdhet och mångfald. Ta chansen att få kunskap och verktyg för att skapa ett hållbart mångfaldsarbete i din verksamhet!

Mångfaldsforum arrangeras av EDCS, Gothia Innovation, Högskolan i Skövde, IDC West Sweden AB,  Skaraborgs Kommunalförbund och finansieras av Västra Götalandsregionen.

smarties 2

Vill du veta mer?

Kontakta Marie om du vill veta mer om Mångfaldsforum.

Industriutvecklare tillverkning

0500-50 25 21

Marie Hult

Industriutvecklare tillverkning

Sedan augusti 2013 har jag varit anställd som säljresurs här på IDC och främst jobbat med kundkontakt för IDC och Material ConneXion. Men jag har även hand om prospekt, event och seminarier, jag är nog lite allt i allo .

Det är en fantastisk känsla att få vara med och coacha människor och se dem lyfta. Att fånga upp företagens behov och få dem att själva se och ombesörja dem. Det gör det extra roligt att gå till jobbet.

Min lediga tid spenderar jag gärna med familj och vänner. Vi umgås, lagar och äter god mat serverad med ädla drycker. För mig är det även avkoppling att komma ut i skogen och som hundägare har jag en jättebra anledning att göra det ofta.

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 21

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
  • Europeiska Socialfonden
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Tillväxtverket
  • Vinnova
  • Västra Götalandsregionen