IDC tipsar

Lunchseminarium: När mat blir material

ASSAR Industrial Innovation Arena

Fredagen den 28 februari, 11:30-13:00

Lunchseminarium: När mat blir material
ASSAR Industrial Innovation Arena
Fredagen den 28 februari, 11:30-13:00

Skor av ananas och kaffesump, tallrikar av vetekli, 3D-printing med matolja – är du också nyfiken på en trendspaning som handlar om när mat blir material?

Välkommen till ASSAR den 28 februari på ett lunchseminarium där Christian Bergman berättar mer om mat-erial-trenderna  och om hur vi i framtiden kan skapa nya material av matspill.

När: Fredagen den 28 februari kl. 11:30 – 13:00 (vi bjuder på lunch!)
Var: ASSAR Industrial Innovation Arena, Kavelbrovägen 2b, Skövde.

 

Vill du veta mer?

Hör av dig till Christian om du vill veta mer om föreläsningen.

Industriell utvecklare

0500-50 25 27

Christian Bergman

Industriell utvecklare

Jag började på IDC i maj 2018 och har en lång bakgrund som lärare på Högskolan i Skövde inom produktutveckling, design, 3D och CAD. Jag har alltid känt ett starkt engagemang för hållbar utveckling. Att dela med mig av kunskap är något jag inte kan låta bli, ens på fritiden, då jag är auktoriserad klätterinstruktör och har hållit studiecirklar i gitarrspel.

Min personliga bild är en mix av allt jag helst gör på fritiden. Jag gillar att klättra, och då mest utomhus i klippor och berg. Tejpen har man för att undvika skrapsår på knogarna när man hänger sig fast genom att knyta näven i en spricka, så det står väl för att jag är lite känslig av mig och inte så tjockhudad. Hjälmen har jag också när jag klättrar, den representerar väl att jag är lite feg – eller i varje fall kalkylerar för vissa risker.

Karbinen har jag för att jag hänger upp mig på saker, även om jag inte är någon ”fästprisse”. Repet symboliserar väl att det blir lite trassligt ibland, fast det är väl kanske bättre än att det knyter sig i magen när man är i ett utsatt läge. Trumpinnarna tog jag för att de var lättare att bära med än gitarren, så de får väl symbolisera att jag är lite lat av mig. Sen kunde jag ju förstås tagit med ett plektrum istället. Att jag inte tänkte på det får väl stå för att jag är efterklok.

 

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 27

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
  • Europeiska Socialfonden
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Tillväxtverket
  • Vinnova
  • Västra Götalandsregionen