Eventet arrangeras av Science Park Skövde och ASSAR

Projekt | Seminarium

Lunchföreläsning: Work deep, work smart

Online och på ASSAR

Torsdagen den 21 oktober, kl. 12:00-13:00

Anmäl här
Eventet arrangeras av Science Park Skövde och ASSAR
Lunchföreläsning: Work deep, work smart
Online och på ASSAR
Torsdagen den 21 oktober, kl. 12:00-13:00

I den moderna kunskapsekonomin är vår förmåga att tänka nytt, lära om och planera smart den viktigaste valutan. Ändå använder många av oss föråldrade sätt att arbeta, tänka och lägga upp vår tid – strategier som skapar stress, leder till sämre produktivitet och försämrar vår livskvalitet.

Tid: Torsdagen den 21 oktober 2021, kl. 12:00–13:00.
Plats: Både fysiskt på ASSAR Industrial Innovation Arena och online.

Anmäl dig här

Om föreläsningen

Den 21 oktober ger psykologen Pär Säthil en inblick i varför vi så lätt går fel, och vad vi kan göra istället. Inspirerat av modern organisationspsykologi, neuroforskning och meditationstekniker guidar Pär till verktyg som gör dig både effektivare och lugnare redan idag. Du får med dig både en djupare förståelse för hur hjärnan fungerar, varför den lurar dig att jobba ineffektivt, och smarta verktyg för bättre fokus, mindre multitasking och större arbetsglädje.

Om föreläsaren

Pär Säthil är psykolog, skribent och föreläsare. I sitt arbete hjälper han innovativa företag, grupper och individer att optimera sina mentala förmågor för att både kunna må bra och samtidigt prestera. På Pärs föreläsningar samsas lekfullhet med djupt kunnande inom psykologi.

Välkommen till en föreläsning som utmanar dina föreställningar om vad effektivt arbete är!

Praktiskt

Föreläsningen kommer att ges både på plats i ASSAR och digitalt. Ange i anmälan hur du vill delta. Deltar du på plats på ASSAR finns enklare lunch att köpa på Kafé Kretsloppet strax intill.


Aktiviteten arrangeras av projektet ASSAR Industrial Innovation Arena i samarbete med Science Park Skövde. ASSAR, ett av de projekt som IDC är med och driver, finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden, Skaraborgs kommunalförbund, Västra Götalandsregionen och Skövde kommun. Vi har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri. ASSAR Industrial Innovation Arena är en del av Science Park Skövde och är en mötesplats där utbildning, innovation och forskning ger nya lösningar för industrin.

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova