Arrangeras av Högskolan i Skövde

IDC tipsar

IDC tipsar: Mässan ExjobbExpo

Portalen, Science Park Skövde.

Onsdagen den 9 november, 16:00-17:30

Anmäl här
Arrangeras av Högskolan i Skövde
IDC tipsar: Mässan ExjobbExpo
Portalen, Science Park Skövde.
Onsdagen den 9 november, 16:00-17:30

ExjobbExpo är en chans för organisationer, företag och offentlig sektor att mingla med studenter som letar efter något att skriva sitt examensarbete kring.

Här möter företag, organisationer och offentlig sektor engagerade studenter som söker intressanta förslag på examensarbeten att samverka kring. Det kan handla om ett problem organisationen vill ha hjälp med, eller en fråga de vill ha undersökt. Organisationer som får in studenternas färska kunskaper in i ett problem är oftast mycket nöjda med resultatet.

Tid: Onsdagen den 9 november, 16:00-17:30
Plats: Portalen, Science Park Skövde.

Vill du ställa ut på mässan?

Du får ett bord med plats för till exempel broschyrmaterial och rollup. Sammanställ gärna förslag på de frågor eller problem du vill få belyst och presentera dessa på mässan. Ett annat alternativ är att komma dit, presentera er verksamhet och lyssna på studenternas egna idéer. För att ge studenterna möjlighet att förbereda sig, kommer anmälda företag/organisationer successivt läggas ut på Högskolans hemsida.

På mässdagen

Personal finns på plats från kl. 1 5.00. Mässan är kostnadsfri för alla deltagare. Utställare bjuds på kaffe och kaka. Parkering finns i anslutning till Science Park Skövde och parkeringstillstånd finns att hämta i receptionen.

Anmälan senast den 1 november 2022.

Läs mer och anmäl dig

Vid frågor kontakta:
Sari Hokkinen , Utbildningshandläggare , Högskolan i Skövde.
Telefon: 0500-448250
E-post:

Öppna inbjudan som PDF

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova