Arrangeras av Högskolan i Skövde

IDC tipsar

IDC tipsar: Mässan ExjobbExpo

G-huset, Högskolan i Skövde

Torsdag 16 november, 15-17

Anmäl här
Arrangeras av Högskolan i Skövde
IDC tipsar: Mässan ExjobbExpo
G-huset, Högskolan i Skövde
Torsdag 16 november, 15-17

Mässan är en stor möjlighet för alla – organisationer och företag får nya infallsvinklar på sina problem och studenter får chans att använda sina teoretiska kunskaper i praktiken. På ExjobbExpo möts olika verksamheter med studenter för att hitta varandra i en ”perfect match”.

ExjobbExpo är en chans för organisationer, företag och offentlig sektor att mingla med studenter som letar efter något att skriva sitt examensarbete kring. Det kan handla om ett problem organisationen vill ha hjälp med, eller en fråga de vill ha undersökt. Organisationer som får in studenternas färska kunskaper in i ett problem är oftast mycket nöjda med resultatet.

Vill du och ditt företag ställa ut på ExjobbExpo? Gör en anmälan på ExjobbExpos sida.

Tid: Torsdag 16 november, 15-17
Plats: G-huset, Högskolan i Skövde

Vill du ställa ut på mässan?

Du får ett bord med plats för till exempel broschyrmaterial och rollup. Sammanställ gärna förslag på de frågor eller problem du vill få belyst och presentera dessa på mässan. Ett annat alternativ är att komma dit, presentera er verksamhet och lyssna på studenternas egna idéer. För att ge studenterna möjlighet att förbereda sig, kommer anmälda företag/organisationer successivt läggas ut på Högskolans hemsida.

På mässdagen

Personal finns på plats från kl. 1 3.00. Mässan är kostnadsfri för alla deltagare. Utställare bjuds på kaffe och frukt. Parkering finns i anslutning till Science Park Skövde och parkeringstillstånd finns att hämta i receptionen.

Anmälan senast den 1 november 2022.

Läs mer och anmäl dig

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova