Arrangeras av ASSAR, Science Park Skövde och Almi företagsoartner Väst

IDC tipsar | Projekt

Uppdrag - att vända minus till plus på 100 dagar

Online

Fredagen den 28 maj, 8:30-10:00

Anmäl här
Arrangeras av ASSAR, Science Park Skövde och Almi företagsoartner Väst
Uppdrag - att vända minus till plus på 100 dagar
Online
Fredagen den 28 maj, 8:30-10:00

Hur arbetar man som vd när grundarna fortfarande jobbar kvar i företaget? Vilka utmaningar innebär det? Camilla Bergman, vd på nyhetssajten Breakit, har gjort den resan, så hon vet. Hon har också erfarenhet av misstag hon gjorde på vägen.

Under denna föreläsning, som är ett samarbete mellan Science Park Skövde AB och Almi Företagspartner Väst, berättar Camilla Bergman om sin första tid som vd och uppdraget att på 100 dagar vända Breakits resultat från minus till plus.

Vi får ta del av hur hon och Breakit´s team gjorde för att sätta en tydlig mission, sätta upp mål och öka försäljningen – och vilka misstag hon gjorde på vägen. Camilla delar också med sig av lärdomarna av att arbeta som vd i ett bolag där båda grundarna jobbar kvar, och hur man i den konstellationen försöker undvika bråk och tårar.

Tid: Fredagen den 28 maj, 8:30-10:00
Plats: Online
Målgrupp: Science Park Skövde och Almi Företagspartner Väst

Anmäl dig senast den 27 maj.


OM FÖRELÄSAREN

Camilla Bergman är vd för, och delägare i, nyhetssajten Breakit, en av Sveriges största nyhetssajter för det nya näringslivet. Hon är journalist i grunden och har drivit olika typer av verksamheter inom media. Tidigare var hon chefredaktör för tidningen Driva Eget.


Aktiviteten arrangeras av projektet ASSAR Industrial Innovation Arena, i samarbete med Science Park Skövde och Almi Väst.

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova