Dagen arrangeras av Stockholmsmässan med KTH, IUC Sverige, Sveriges Ingenjörer och RISE som partners

IDC tipsar

IDC Tipsar: Smartare Industri

Münchenbryggeriet, Torkel Knutssonsgatan 2, Stockholm

Torsdag den 29 november, 8:30-17:10

Anmäl här
Dagen arrangeras av Stockholmsmässan med KTH, IUC Sverige, Sveriges Ingenjörer och RISE som partners
IDC Tipsar: Smartare Industri
Münchenbryggeriet, Torkel Knutssonsgatan 2, Stockholm
Torsdag den 29 november, 8:30-17:10

Årets mötesplats för alla som jobbar med utveckling på Sveriges industriföretag.

Smartare Industri är årets mötesplats för alla som jobbar med utveckling på små till stora industriföretag i Sverige. Under denna dag får du möjlighet att utbyta idéer samt inspireras av de senaste innovationerna för att bli mer framgångsrika i dina egna utvecklingsprojekt.

Inspireras av möjligheterna med ny teknologi

På Smartare Industri blir du uppdaterad om de senaste metoderna och verktygen samt du får träffa experterna i branschen som kan hjälpa dig med innovationsprojekten i ditt företag. Vi ger dig helt enkelt rätt förutsättningar för att forma nya hållbara affärsidéer baserat på ny digital teknik och vill inspirera dig kring möjligheterna med ny teknologi. Efter denna dag får du med dig hur du praktiskt kan gå tillväga för att höja innovationsnivån och arbeta smartare.

5 anledningar till varför du inte vill missa Smartare Industri 2018
  1. Utveckla ditt nätverk – Under Smartare Industri får du möjlighet att delta i workshops, träffa andra utvecklare och prova på att samarbeta med andra för att gemensamt komma fram till lösningar utifrån era olika erfarenheter och idéer.
  2. Praktiskt prova på – På Smartare Industri kan du testa design-verktyg för att utveckla din produkt (”design thinking”) och verktyg för effektiv användning av knappa resurser (”lean management”.)
  3. Inblick i andras utmaningar – Du får höra om de stora företagens utmaningar och jobba med dem i workshops.
  4. Boosta din förändringsresa – Här har du massor med lärdomar att hämta hur andra företag använder digital teknik som medel för att utveckla sin verksamhet och sina produkter och vilka samarbeten de har haft för att hitta nya lösningar.
  5. Nya insikter och inspiration –  Smartare Industri har bjudit in inspirerande och kunniga individer som arbetar med innovation på nya sätt. De kommer att dela med sig av konkreta erfarenheter för att du ska bli ännu framgångsrikare och effektivare.

Läs mer och anmälan

Erbjudande

Gå två betala för en

Tävla och vinn biljett

 

 

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova