Eventet arrangeras av IUC Väst och Business Region Göteborg inom ramen för Kompetens+

IDC tipsar | Projekt

IDC Tipsar: Så får du innovation att fungera på ditt företag

Online eller på YESBOX i Göteborg

Måndagen den 29 november, kl. 9:00-12:00

Anmäl här
Eventet arrangeras av IUC Väst och Business Region Göteborg inom ramen för Kompetens+
IDC Tipsar: Så får du innovation att fungera på ditt företag
Online eller på YESBOX i Göteborg
Måndagen den 29 november, kl. 9:00-12:00

Välkommen till en träff där du får inblick i hur innovation hänger ihop med att skapa en attraktiv arbetsplats. Professor Leif Denti inspirerar och delar med sig av principer som får innovation att fungera på ditt företag. Du får även möjlighet att nätverka.

Det blir allt viktigare att kunna leda och stimulera innovation i organisationer. Men måste man heta Steve Jobs för att få det att hända? Leif Denti vill svara ett rungande nej på den här frågan. Istället gäller det att lära sig en handfull värdefulla principer som får innovation att fungera.

Vad får jag med mig?

Under det här seminariet utforskar vi principerna för innovation och kreativitet och beskriver hur processerna kan hanteras effektivt.

Vi kommer att fokusera på fenomenet kreativitet och hur man hanterar innovation i organisationer. Du kommer även att få lyssna på Pernilla Blom, projektledare för Kompetens+ om projektet och lärdomar kring kompetens och innovation. Här får du även möjlighet att dela dina erfarenheter med andra deltagare.

Tid: 29 november 9.00-12.00
Plats: YESBOX, Gamlestadsvägen 4. Alternativt online. Ange i anmälan om du kommer delta via länk.
Målgrupp: Små och medelstora företag och kompetensresurser i projektet Kompetens+

Om Leif Denti

Leif Denti, Fil. Dr i Psykologi.

Leif Denti forskar för närvarande på ledarskap, kreativitet och organisatorisk innovation vid Psykologiska institutionen, Göteborgs universitet. Leif kommer dela med sig av principer som får innovation att fungera på ditt företag. Innovation handlar om individen såväl som gruppen. Här finns det mycket man kan göra som ledare – små saker kan göra stor skillnad.

Anmäl dig här


Aktiviteten arrangeras av projektet Kompetens+ som ägs och leds av Business Region Göteborg tillsammans med sju regionala partner och samverkar med Trygghetsrådet (TRR). Projektet finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden (ERUF) och är ett samverkansprojekt inom Göteborgsregionens Kompetensnav.

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova