Arrangeras av Gothia Science Park

IDC tipsar

IDC tipsar: Så bygger du en diskrimineringsfri arbetsplats

Vänern/Vättern i Portalen, Gothia Science Park

Tisdagen den 16 januari, 11:45 - 13:00

Anmäl här
Arrangeras av Gothia Science Park
IDC tipsar: Så bygger du en diskrimineringsfri arbetsplats
Vänern/Vättern i Portalen, Gothia Science Park
Tisdagen den 16 januari, 11:45 - 13:00

Gothia Science Park ordnar den 16 januari en lunchföreläsning med Kicki Borhammar som ger då en bredare bild av vad trakasserier är och hur de är kopplade till strukturer och arbetsplatskulturer.

Under föreläsningen kommer du få ta del av olika verktyg för att bygga en diskrimineringsfri arbetsplatskultur. Du får även ta del av de lagar och bestämmelser som gäller, arbetsgivarens ansvar samt hur trakasserier och sexuella trakasserier kan förebyggas och hanteras när de uppstår.

Kostnadsfri lunchföreläsning

Eventet är en lunchföreläsning och lunch finns att köpa i Restaurang Orangeriet i Portalen, du tar med dig lunchen in till föreläsningen. Det går också fint att ta med dig matlåda och äta den under föreläsningen om du har. Föreläsningen är kostnadsfri och vänder sig till alla som vill delta.

Om föreläsaren

Kicki Borhammar är verksamhetsledare på EDCS (Equality Development Center West Sweden), resurscentrum för jämställdhetsutveckling. EDCS har bred erfarenhet av att arbeta med inkluderingsarbete inom den privata och offentliga sektorn.

Läs mer om EDCS

Vill du veta mer?

Hör av dig till Marie om du vill veta mer.

Industriutvecklare tillverkning

0500-50 25 11

Marie Brehag von Haugwitz

Industriutvecklare tillverkning

Jag blev en av medarbetarna här i september 2015 och drev då Kompetensnavet. Nu jobbar jag med projektet Digiresan, som utvecklar och ökar digitaliseringen bland industriföretagen i Skaraborg.

För mig betyder IDC samverkan, innovation och nyfikenhet. Genom att jobba här får vi möjligheten att påverka industrin och tillväxten i Skaraborg. Det är det som är så roligt, att få se de små företagen utvecklas och ta de där små kliven som på sikt kan betyda så mycket.

Efter jobbet är det viktigaste för mig att få tid tillsammans med min familj. Vi är gärna ute och vandrar eller åker skidor, vilket jag ville skulle synas på mitt foto, därav friluftsmagasinet, och mössan. Mycket tid går även åt till barnens intressen; enduro och hästar.

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 11

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
  • Europeiska Socialfonden
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Tillväxtverket
  • Vinnova
  • Västra Götalandsregionen