Arrangeras av Biolyftet

IDC tipsar

IDC tipsar: Öka användandet av biobaserade, återvunna eller återvinningsbara material

Digitalt

Tordagen den 7 april, kl 09:00-10:00

Anmäl här
Arrangeras av Biolyftet
IDC tipsar: Öka användandet av biobaserade, återvunna eller återvinningsbara material
Digitalt
Tordagen den 7 april, kl 09:00-10:00

BioLyftet bjuder in till ett inspirationsseminarium för företag som vill öka användandet av biobaserade, återvunna eller återvinningsbara material.

Välkommen till ett digitalt seminarium som bjuder på inspiration och information med exempel på hur hållbara material används i olika produkter, framtidsspaningar om vad som sker inom området samt information om utbildningen BioLyftets innehåll och kommande aktiviteter.

Tid: 7 april 2022
Plats: 09:00 – 10:00 med tid för frågor efteråt.

Anmäl dig här

Seminariet leds av Mattias Anderson, RISE.

Om BioLyftet

BioLyftet är en tvådagars utbildning för att höja kunskapen om och öka användandet av biobaserade, återvunna och återvinningsbara material. Föreläsningar varvas med coachning från flera kursledare. Målet är att företag efter genomgången utbildning har tagit fram en plan med aktiviteter för att praktiskt prova och utvärdera hållbara material i sina produkter. Under seminariet får du mer information om utbildningen.

Initiativet till BioLyftet kommer från BioInnovation och genomförs tillsammans med branschorganisationerna IKEM, TEKO och Skogsindustrierna. Utbildningen projektleds av RISE.

Läs mer om Biolyftet här

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova