Arrangeras av IUC Sjuhärad, RISE och Science Park Borås

IDC tipsar

IDC tipsar: Möjligheter till nya affärer

Fredagen den 5 juni, 8:30-12:00

Anmäl här
Arrangeras av IUC Sjuhärad, RISE och Science Park Borås
IDC tipsar: Möjligheter till nya affärer
Fredagen den 5 juni, 8:30-12:00

RISE, Science Park Borås och IUC Sjuhärad bjuder in till tre kostnadsfria online-seminarier där föreläsningar varvas med frågor och diskussion. De tre passen är fristående och du kan välja vilka du vill vara med på.

Pass 1, kl 08.30-09.30.
Möjligheter med Big Science som ny marknad för små och medelstora företag!

Sven-Christian Ebenhag, Big Science Sweden

Big Science Sweden som uppgift att skapa förutsättningar för svenska företag att leverera utrustning, material och tjänster till stora forskningsanläggningar runt om i världen. Vi arbetar med att söka upp företag och visa på möjligheter till affärer och teknikutveckling. Läs om Big Science Sweden här!

Efter en kort introduktion berättar Sven-Christian Ebenhag på RISE och Big Science Sweden om möjligheterna som finns att bli leverantör och hur det går till i praktiken. Ni får möjlighet att ställa frågor direkt och vi rundar av passet med information om nästa steg för den intresserade.

Anmäl dig här


Pass 2, kl 09.45-10.15
Möjligheter med regional finansiering till utvecklingsaktiviteter!

Marianne Gustafsson, VGR

Västra Götalandsregionen har som uppdrag att tillsammans med andra organisationer hjälpa företag med utvecklingskapital och gör det möjligt för dem som vill utveckla en idé eller starta företag att få tillgång till kostnadsfri rådgivning och kompetensutveckling.
Läs om regionens utvecklingsarbete här!

Regionutvecklare Marianne Gustafsson på Västra Götalandsregionen berättar om vilka möjligheter med stöd till utveckling som finns att ta del av för små och medelstora företag.

Anmäl dig här


Pass 3, kl 10.30-12.00
Möjligheter med hållbara och cirkulära affärer i en ny tid!

Johan Dahlström, RISE

Erik Valvring, Science Park Borås

Hur tänker vi rätt och vilka steg bör vi ta i praktiken för att stärka våra affärer och skapa en hållbar lönsamhet?

Vi får i detta passet lyssna till Johan Dahlström som är hållbarhetsexpert utifrån ett affärsperspektiv på RISE och Erik Valvring som är expert på cirkulära affärsmodeller på Science Park Borås.
Vi inleder passet med en kort introduktion och avslutar med tankar kring ett nästa steg för den som är intresserad att gå vidare i sin utveckling.

Anmäl dig här

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova