Föreläsningarna ges av Campus Västra Skaraborg

IDC tipsar

IDC tipsar: Kostnadsfria föreläsningar om digital kommunikation

Campus Västra Skaraborg, Lidköping

Flera datum: 19 mars och 22 april

Anmäl här
Föreläsningarna ges av Campus Västra Skaraborg
IDC tipsar: Kostnadsfria föreläsningar om digital kommunikation
Campus Västra Skaraborg, Lidköping
Flera datum: 19 mars och 22 april

Under våren erbjuder Campus Västra Skaraborg kostnadsfria inspirationsföreläsningar för företag i regionen. Passa på om du är intresserad av digital upphandling eller om du vill veta mer om vad du behöver vara uppmärksam på som företagare på nätet.

Digital upphandling

Kursen ger dig kunskap om den digitala aspekten av att delta i en offentlig upphandling. Vilka olika elektroniska upphandlingstjänster finns det? Hur bevakar du pågående och kommande offentliga upphandlingar inom ditt verksamhetsområde?

Datum: Torsdag, 19 mars 2020
Tid: Kl. 08.00-10.00
Form: Föreläsning
Plats: Lidköping – Campus Västra Skaraborg, Fabriksgatan 2
Övrig info: Kursledarna är på Campus Västra Skaraborg

Läs mer och boka plats

Digital brottslighet

Av Sveriges befolkning är 25 procent oroliga för att bli lurade på nätet. Vad kan du som företagare råka ut för? Vad ska du vara uppmärksam på? Vilka rutiner bör företaget ha för att minska brottslingarnas möjligheter? Föreläsaren från polisens bedrägerisektion region Väst ger dig svar på dina frågor.

Datum: Onsdag, 22 april 2020
Tid: Kl. 08.00-10.00
Form: Föreläsare från polisens bedrägerisektion region Väst
Plats: Lidköping – Campus Västra Skaraborg, Fabriksgatan 2
Övrig info: Kursledarna är på plats i Borås. Livesändning till Campus Västra Skaraborg.

Läs mer och boka plats


Campus Västra Skaraborg ska höja kompetensnivån och stärka utvecklingsmöjligheterna i kommunen. Därför erbjuder vi bland annat kurser anpassade för yrkesverksamma, nätverksträffar, samarbete kring yrkeshögskoleutbildningar och möjligheten att ta emot studerande under deras praktikperioder.

Om du vill veta mer

Hör av dig till Lisa om du vill veta mer.

Kommunikatör

0500-50 25 05

Lisa Stridh

Kommunikatör

Jag började jobba på IDC i oktober 2016. Då startade vi en verklig resa när det gäller vår kommunikation. Vi tog fram en ny grafisk profil, en ny hemsida och ett helt nytt sätt att kommunicera. Jag jobbar som kommunikatör och ledde arbetet, men det var verkligen ett jobb vi gjorde tillsammans – något av det roligaste jag gjort jobbmässigt.

Jag har alltid drivit utveckling där jag jobbat, och att då komma till IDC var en riktig fullträff! Här jobbar vi med utveckling bokstavligt talat varje dag, på alla nivåer och inom alla områden. Vi gör det dessutom tillsammans, vilket är otroligt lärorikt och roligt.

På min personliga bild har jag med en kortlek, den har flera betydelser. Dels var mitt första jobb efter min universitetsexamen på ett företag som jobbade med att producera kortlekar med foton i. Där var jag ensam anställd och hade alla roller och lärde mig massor. Dels tycker jag mycket om att spela kort och även att lyssna på Lars Winnerbäck som inte sällan sjunger om ”Hjärter dam” som jag frontat på bilden.

När jag inte jobbar är det familjen som gäller!

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 05

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
  • Europeiska Socialfonden
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Tillväxtverket
  • Vinnova
  • Västra Götalandsregionen