Innovationsfrukostarna arrangras av Kompetens+

IDC tipsar | Projekt

IDC tipsar: Kompetens+ innovationsfrukostar

Online

5 november och 3 december

Anmäl här
Innovationsfrukostarna arrangras av Kompetens+
IDC tipsar: Kompetens+ innovationsfrukostar
Online
5 november och 3 december

Vill du öka innovationskraften i ditt företag? Utvecklas, skapa nya affärsmöjligheter och stå bättre rustad in i framtiden? Då tycker vi att du ska anmäla dig till Kompetens+ inspirationsfrukostar.

Höstens frukostar anordnas av Kompetens+, ett projekt som bland annat syftar till att öka innovationskraft hos företag genom att matcha en kompetensresurs med ett företag. Vi tror att en extern resurs i form av en mentor kan bidra till nya idéer, utveckling och kanske till och med innovation hos företag. Som komplement vill Kompetens+ också inspirera till ökad innovation på företag i regionen och erbjuder därför innovationsfrukostar under hösten. Under innovationsfrukostarna kommer du som företagare även få möjlighet att träffa andra företagare för att utbyta erfarenheter om innovationsarbete.

Innovationsfrukost med West Swedish Incubators

Vid detta tillfälle delar nätverket West Swedish Incubators med sig om sin resa och sina lärdomar. Ett nätverk där åtta inkubatorer i Västsverige – bland annat genom innovation och forskning – hjälper entreprenörer att vässa sina erbjudanden. Hur jobbar de med innovation? Varför är det så viktigt? Vilka misstag har gjorts? Vad är bra att tänka på?

Tid: Fredagen den 1 oktober 08:15 – 09:15. Men vi släpper in deltagare redan vid 8:00.
Plats: Online – länk skickas till anmälda dagen före innovationsfrukosten.
Målgrupp: Små och medelstora företag.

Anmäl dig här


Innovationsfrukost med MobilityXlab

Vid detta tillfälle delar MobilityXlab med sig om sin resa och sina lärdomar. MobilityXlab erbjuder företag med banbrytande idéer inom mobilitet möjlighet att skala upp. Hur jobbar de med innovation? Varför är det så viktigt? Vilka misstag har gjorts? Vad är bra att tänka på?

Tid: Fredagen den 5 november 08:15 – 09:15. Men vi släpper in deltagare redan vid 8:00.
Plats: Online – länk skickas till anmälda dagen före innovationsfrukosten.
Målgrupp: Små och medelstora företag.

Anmäl dig här


Innovationsfrukost med Johanneberg Science Park

Vid detta tillfälle kommer Johanneberg Science Park att prata om tjänsteinnovationsacceleratorn som erbjuder kunskap om affärslogiker och hur innovationsarbetet ska bedrivas för att nå ökad konkurrenskraft.

Johanneberg Science Park är Sveriges ledande samverkansarena för samhällsbyggnad. Här skapas innovationer för ett samhälle som är bra för både människor och miljö. Hur jobbar de med innovation? Varför är det så viktigt? Vilka misstag har gjorts? Vad är bra att tänka på?

Tid: Fredagen den 3 december 08:15 – 09:15. Men vi släpper in deltagare redan vid 8:00.
Plats: Online – länk skickas till anmälda dagen före innovationsfrukosten.
Målgrupp: Små och medelstora företag.

Anmäl dig här


Aktiviteten arrangeras av projektet Kompetens+ som ägs och leds av Business Region Göteborg tillsammans med sju regionala partner och samverkar med Trygghetsrådet (TRR). Projektet finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden (ERUF) och är ett samverkansprojekt inom Göteborgsregionens Kompetensnav.

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
  • Europeiska Socialfonden
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Tillväxtverket
  • Vinnova
  • Västra Götalandsregionen