IDC tipsar

IDC tipsar: inspirationslunch - så skapar en mer jämställd arbetsplats

Online

Torsdagen den 8 oktober, 12:00-12:45

Anmäl här
IDC tipsar: inspirationslunch - så skapar en mer jämställd arbetsplats
Online
Torsdagen den 8 oktober, 12:00-12:45

Tillsammans behöver vi stärka kompetensförsörjningen inom industrin. En del i det arbetet är att öka kvinnors förutsättningar och vilja att arbeta och göra karriär inom industrin.

IUC Väst bjuder via sitt kvinnliga industrinätverk in till en digital inspirationslunch som riktar sig lika mycket till verksamma kvinnor som till kvinnliga studenter på väg ut i arbetslivet. Under en lunch får vi följa med på Saira Alladins inspirerande resa där hon berättar om sin väg i karriären, till dit hon befinner sig idag.

Jämlikhet och mångfald är en framgångsfaktor för framtidens team för en hållbar samhällsutveckling. Saira kommer att inspirera och dela sina erfarenheter så att vi alla kan vara med och bidra i arbetet för ett hållbart och inkluderande samhälle för alla.

Tid: Torsdagen den 8 oktober, 12:00-12:45
Plats: Online

Om föreläsaren, Saira Alladin

Saira Alladins

Saira, som är chef för Asset Operations & Maintenance på Vattenfall Eldistribution, har jobbat i elkraftbranschen i snart 20 år, både som teknisk specialist och chef. Hon har jobbat för en mer jämställd arbetsplats både för sig själv och sin organisation vilket har gett synliga resultat. Förra året blev hon utnämnd till Årets Kraftkvinna för sina insatser.

Saira var med och startade en jämställdhetsgrupp inom Swecos Energiverksamhet 2015 och har drivit på utvecklingen mot ökad jämställdhet och mångfald. Syftet med gruppen var att sätta tydliga jämställdhetsmål, verka som stöd till ledningsgruppen att uppnå målen, få fler kvinnor i ledande positioner, samt ge medarbetarna verktyg att kunna förändra osynliga strukturer och normer.

Boka din plats

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova