Arrangeras av Exportcenter Västra Götaland

IDC tipsar

IDC tipsar: Exportboost

Gothia Science Park, lokal: Panorama, Skövde

Tisdagen den 14 november, 10:00 - 14:00

Anmäl här
Arrangeras av Exportcenter Västra Götaland
IDC tipsar: Exportboost
Gothia Science Park, lokal: Panorama, Skövde
Tisdagen den 14 november, 10:00 - 14:00

Få hjälp att snabbt växla upp dina internationella affärer. Boka upp dig för att under en halvtimme träffa exportrådgivare och få individuellt anpassad support och konkreta erbjudanden om allt från finansiering av din exportaffär till affärskontakter utomlands.

Ska ditt företag ta steget och satsa på en ny marknad? Vill du börja exportera till ett nytt land? Den 14 november har du chans att få träffa några av Västra Götalands bästa exportrådgivare och få individuellt anpassad support och konkreta erbjudanden om allt från finansiering av din exportaffär till affärskontakter utomlands.

Personlig återkoppling och konkreta tips

Exportboosten inleds med att du gör en kort presentation av företaget och era framtida mål. Du får därefter personlig återkoppling och en 20-minuters BOOST med konkreta tips och vägledning för dig och ditt företag. Det kan till exempel röra sig om val av bästa marknad för er satsning, finansiering av er exportaffär eller säljkanaler beroende på marknad.

Anmälan till Exportboost

Anmäl ditt intresse genom att skicka e-post till kontaktperson , Västra Götalandsregionen. I samband med att din intresseanmälan mottas kommer du att få ett formulär att fylla i med uppgifter om ditt företag. Varje företag kommer att tilldelas en tidsslot (30 minuter) mellan kl 10.00 och 14.00, tiderna fördelas i mån om plats. Antalet platser är alltså begränsat så anmäl dig så snart som möjligt, dock senast tisdag 7 november.

Mer om exportboost och Västra Götalands regionala exportcenter

Exportboost är en aktivitet i den öppna innovationsmiljön Gothia Science Park och arrangeras av Västra Götalands Regionala Exportcenter, ett samarbete mellan AlmiBusiness SwedenBusiness Region GöteborgEnterprise Europe NetworkEKNIndustriell DynamikSEKVästra Götalandsregionen och Västsvenska Handelskammaren. Syftet med samarbetet är att göra det lättare för dig som vill göra internationella affärer.

Exportcenter drivs med stöd av medel från Tillväxtverket inom ramen för den nationella satsningen Regionala Exportcenter.

Vill du veta mer?

Hör av dig till Johan om du vill veta mer.

Industriell utvecklare

0500-50 25 22

Johan Svensson

Industriell utvecklare

Jag börjar med att berätta lite mitt om personliga foto. Tanken är att försöka visa vad mitt största intresse är; skog och jakt. Men mycket tid går även åt för löpträning, skidåkning, familjeliv med två barn och vår nya familjemedlem, hundvalpen Diza.

Jag har jobbat med produktutveckling och finansiering här sedan 2012 och fungerar även lite som en länk mellan småföretagen och akademin. Det innebär att jag lyssnar av företagens behov och utmaningar och hjälper dem hitta en lösning. Det kan vara hjälp i form av samverkan med andra företag, forskningsinstitut eller konsulter. Det är fantastiskt roligt att tillsammans med företagen hitta en lösning och på så sätt få uppskattning för vårt jobb.

IDC skulle jag sammanfatta med orden lyhörd, nyfiken och engagerad. För att förstå företagens behov behövs mycket av dessa egenskaper.

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 22

Dela Via

Våra finansiärer
  • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
  • Europeiska Socialfonden
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Tillväxtverket
  • Vinnova
  • Västra Götalandsregionen