Mässan arrangeras av Högskolan i Skövde

IDC tipsar

IDC tipsar: Välkommen till mässan ExjobbExpo

Science Park Skövde, lokal: Insikten,

Onsdagen den 6 november 2019, 16:00-17:30

Anmäl här
Mässan arrangeras av Högskolan i Skövde
IDC tipsar: Välkommen till mässan ExjobbExpo
Science Park Skövde, lokal: Insikten,
Onsdagen den 6 november 2019, 16:00-17:30

Utveckla din verksamhet med studenter.

Varmt välkommen att delta i minimässan ExjobbExpo där företag, organisationer och offentlig sektor möter engagerade studenter från Högskolan i Skövde som söker intressanta examensarbeten att samverka kring.

Praktisk information

Ni får ett bord med plats för till exempel broschyrmaterial och roll-up. Sammanställ gärna förslag på de frågor eller problem ni skulle vilja få belysta och presentera dessa på mässan. Ett annat alternativ är att komma dit, presentera er verksamhet och lyssna på studenternas egna idéer. För att ge studenterna möjlighet att förbereda sig, kommer anmälda företag/organisationer successivt läggas ut på www.his.se/expoanmalda.

Exjobb inom Data/IT

Är ni specifikt intresserade av studenter inom Data/IT-området? Samma dag och plats, på förmiddagen innan ExjobbExpo anordnas ett IT-exjobbsmingel för studenter på Högskolans olika Data/IT utbildningar (dock inte dataspel). Ta gärna tillfället i akt att träffa dessa studenter och deras handledare kl 08.30 – 12.30.

Mer information om IT-exjobbsminglet finns här.

På mässdagen

Personal finns på plats från kl. 15.00. Mässan är kostnadsfri för alla deltagare. Utställare bjuds på kaffe och kaka. Parkering  finns i anslutning till Science Park Skövde  och parkeringstillstånd finns att hämta i receptionen.

Anmälan

Vill du medverka som utställare på ExjobbExpo anmäler du dig senast 29 oktober. I anmälan kan du också välja att anmäla dig till både ExjobbExpo och IT-exjobbsminglet.

Anmälan

Vid frågor kontakta Helen Jern, samverkanskoordinator, Högskolan i Skövde, 0500-44 82 79

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova