Mässan samordnas av Business Region Skaraborg

IDC tipsar

IDC tipsar: Emigrationsmässan Expo Houten

Expo Houten Nederländerna

Lördag - söndag den 9 - 10 februari 2019

Mässan samordnas av Business Region Skaraborg
IDC tipsar: Emigrationsmässan Expo Houten
Expo Houten Nederländerna
Lördag - söndag den 9 - 10 februari 2019

Den 9-10 februari 2019 bjuder Business Region Skaraborg in till en rekryteringsmässa i Nederländerna där företag kan få hjälp att rekrytera kompetenser.

Alla Skaraborgs företag och arbetsgivare som har ett rekryteringsbehov och som är intresserade av att få hjälp med att hitta nyckelkompetens via Emigration Expo i Nederländerna 2019 är välkomna att delta. Målet är att attrahera nyckelkompetens till Skaraborgs företag för en breddad kompetensförsörjning.

Hur går det till?

Medverkande är bland andra Skaraborgs kommunalförbund med dess 15 kommuner, Business Region Skaraborg, projekt Samverkansmodellen i Skaraborg, Arbetsförmedlingen med flera. Business Region Skaraborg finansierar och samordnar mässan. Arbetsförmedlingen ansvarar för kontakt och matchning av arbetskraft till företagen. De företag som är intresserade av att få hjälp med rekrytering meddelar sitt rekryteringsbehov så snart som möjligt till Arbetsförmedlingen. Efter mässan ansvarar respektive arbetsgivare och kommun för vidare kontakt och dialog med aktuella kandidater.

Varför denna gemensamma satsning?

Syftet är att marknadsföra Skaraborg som en attraktiv plats att arbeta, leva och bo i utifrån Skaraborgs resursbaser och värdeerbjudanden. På plats på mässan matchas kompetens utifrån de rekryteringsbehov som företag i Skaraborg har meddelat att de önskar få hjälp med att söka efter.

Läs mer

För mer information och anmälan av ditt företags rekryteringsbehov är du välkommen att kontakta Arbetsförmedlingen så snart som möjligt.

 • Cecilia Lawrence-Brown 010-487 62 20
 • Anna Karlsson 010-486 53 27


  För frågor som rör koordinering av mässan är du välkommen att kontakta
  :
 • Alexandra Norlander Tornberg Etableringskoordinator 0722-106 381

 

Dela via

Våra finansiärer
 • Europeiska unionen
 • Västra Götalandsregionen
 • Skaraborgs Kommunalförbund
 • Skövde Kommun
 • Vinnova