Föreläsningen arrangeras av Gothia Science Park

IDC tipsar

IDC Tipsar: Digitaliseringen föder oförutsägbarhet - hur hanterar du det?

Gothia Science Park, Lokal: Spegeln, Skövde

Torsdagen den 11 oktober, 11:45-13:00

Anmäl här
Föreläsningen arrangeras av Gothia Science Park
IDC Tipsar: Digitaliseringen föder oförutsägbarhet - hur hanterar du det?
Gothia Science Park, Lokal: Spegeln, Skövde
Torsdagen den 11 oktober, 11:45-13:00

Digitalisering driver förändring i allt snabbare takt och vi måste hitta nya sätt att säkra att vi hänger med. Annars kommer någon köra om och dra ifrån. Detta har vi hört – så hur behöver vi agera för att säkra att vi gör rätt saker?

”Det är viktigare att göra rätt sak än att göra saken rätt.” I en ständigt föränderlig värld tvingas vi tänka till om innebörden av Peter Druckers bevingade ord.

Medledarskap

Det handlar såklart om processer och arbetssätt, teknologi och kompetensutveckling. Mer än något annat handlar det om ledarskapet. Ledarskapet som företeelse skilt från chefskapet. Därmed handlar det även om medarbetarskapet. Eller som jag gillar att kalla det ”medledarskapet”. Och inte minst, ett arbetssätt som tvingar oss att ofta kolla att vi är på rätt väg. Det är en framgångsfaktor.

Om föreläsningen

Under denna föreläsning utmanar Thom Birkeland dig som leder en verksamhet till att tänka till om hur du agerar i din roll som just ledare. Vilken syn har du på medarbetarna och hur skapar du rätt förutsättningar för värdeskapande? Kan vi förlita oss på att experter löser våra problem, eller behöver vi ta till andra grepp? I presentationen delar Thom med sig av några erfarenheter från arbetet med agil organisationsutveckling på Volvo Car Retail Solutions, och skickar med tips på vägen i ditt fortsatta arbete.

Praktisk information

Eventet är en lunchföreläsning och lunch finns att köpa i Restaurang Orangeriet i Portalen, du tar med dig lunchen in till föreläsningen. Det går också fint att ta med dig din matlåda och äta den under föreläsningen. Har du frågor är du välkommen att kontakta Carolina Green via .

Anmäl dig senast den 9 oktober

Läs mer och anmälan

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova