Lunchföreläsningen arrangeras av Gothia Science Park

IDC tipsar

IDC tipsar: Arbetsglädje - konsten att älska sitt jobb

Co-working space i Växthuset, Gothia Science Park, Skövde

Torsdagen den 24 januari, 11:45-13:00

Anmäl här
Lunchföreläsningen arrangeras av Gothia Science Park
IDC tipsar: Arbetsglädje - konsten att älska sitt jobb
Co-working space i Växthuset, Gothia Science Park, Skövde
Torsdagen den 24 januari, 11:45-13:00

Är det möjligt att känna arbetsglädje trots att yttre omständigheter inte är perfekta? Att längta till jobbet och vara den bästa versionen av dig själv? Välkommen på en lunchföreläsning om hur vi människor fungerar mentalt och hur den insikten kan skapa arbetsglädje, välmående individer och verksamheter.

Föreläsare är Inger Rydén som jobbar här hos oss på IDC som verksamhetsutvecklare, förändringsledare och coach.

Arbetsglädje som drivkravft

Den 24 januari håller Inger en lunchföreläsning om arbetsglädje som primär drivkraft och nyckel till framgång. Med en ny förståelse kring hur alla våra upplevelser skapas kan energi, mental hälsa och resultat höjas och bibehållas i vilken verksamhet som helst. Det handlar inte om några nya metoder, tekniker eller verktyg, utan om tre nyupptäckta och livsförändrande principer om hur vi människor egentligen fungerar mentalt. Förståelse för principerna ger oss människor just den framgång och livskvalitet vi alltid strävat efter.

Tre principer om upplevelser

​Syftet med lunchföreläsningen är att ge kunskap och förståelse kring tre principer om hur alla våra upplevelser skapas. Denna förståelse kan eliminera stress, frustration och missförstånd och istället öka självförtroende, välmående, produktivitet och effektivitet.

Utbildad coach

Parallellt jobbet på IDC har Inger gått en coachutbildning med inriktning mot mental hälsa och välmående. Inger har också en bakgrund inom den tillverkande industrin med fokus på kunder, produktionsplanering och logistik. Hon är utbildad diplomerad Professionell Coach och Förändringsledare enligt ICF, certifierad NLP-coach samt diplomerad 3P Coach.

Läs mer och anmälan

Vill du veta mer?

Hör av dig till Inger om du vill veta mer om lunchföreläsningen.

Industriell utvecklare

0500-50 25 20

Inger Rydén

Industriell utvecklare

Det absolut roligaste med mitt jobb är att få se olika verksamheter, läsa av deras behov och att få vara en del av utvecklingen i Skaraborgs industri. Det är samtidigt väldigt personligt utvecklande. Man får med sig mycket genom IDC, både kunskap, utveckling och möjligheter.

Jag började här i augusti 2011 och jobbade då som produktionsanalytiker och har sedan dess varit bland annat projektledare för Inrediaprojektet, startat upp Möbelbruket och idag jobbar jag med verksamhets- och kompetensutveckling i Kompetensnavet.

Som det kanske går att gissa sig till av mitt personliga foto så ägnar jag mycket tid åt träning. Efter jobbet hittar ni mig som instruktör på Friskis & Svettis där jag leder gruppträningspass.

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 20

Dela Via

Våra finansiärer
  • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
  • Europeiska Socialfonden
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Tillväxtverket
  • Vinnova
  • Västra Götalandsregionen