Lunchföreläsningen arrangeras av Gothia Science Park

IDC tipsar

IDC tipsar: Arbetsglädje - konsten att älska sitt jobb

Co-working space i Växthuset, Gothia Science Park, Skövde

Torsdagen den 24 januari, 11:45-13:00

Anmäl här
Lunchföreläsningen arrangeras av Gothia Science Park
IDC tipsar: Arbetsglädje - konsten att älska sitt jobb
Co-working space i Växthuset, Gothia Science Park, Skövde
Torsdagen den 24 januari, 11:45-13:00

Är det möjligt att känna arbetsglädje trots att yttre omständigheter inte är perfekta? Att längta till jobbet och vara den bästa versionen av dig själv? Välkommen på en lunchföreläsning om hur vi människor fungerar mentalt och hur den insikten kan skapa arbetsglädje, välmående individer och verksamheter.

Föreläsare är Inger Rydén som jobbar här hos oss på IDC som verksamhetsutvecklare, förändringsledare och coach.

Arbetsglädje som drivkravft

Den 24 januari håller Inger en lunchföreläsning om arbetsglädje som primär drivkraft och nyckel till framgång. Med en ny förståelse kring hur alla våra upplevelser skapas kan energi, mental hälsa och resultat höjas och bibehållas i vilken verksamhet som helst. Det handlar inte om några nya metoder, tekniker eller verktyg, utan om tre nyupptäckta och livsförändrande principer om hur vi människor egentligen fungerar mentalt. Förståelse för principerna ger oss människor just den framgång och livskvalitet vi alltid strävat efter.

Tre principer om upplevelser

​Syftet med lunchföreläsningen är att ge kunskap och förståelse kring tre principer om hur alla våra upplevelser skapas. Denna förståelse kan eliminera stress, frustration och missförstånd och istället öka självförtroende, välmående, produktivitet och effektivitet.

Utbildad coach

Parallellt jobbet på IDC har Inger gått en coachutbildning med inriktning mot mental hälsa och välmående. Inger har också en bakgrund inom den tillverkande industrin med fokus på kunder, produktionsplanering och logistik. Hon är utbildad diplomerad Professionell Coach och Förändringsledare enligt ICF, certifierad NLP-coach samt diplomerad 3P Coach.

Läs mer och anmälan

Dela via

Fler utbildningar & event
Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova