Arrangeras av Science Park Skövde

IDC tipsar

IDC tipsar: Arbetsglädje - Konsten att älska sitt jobb

Business Lounge i Växthuset, Science Park Skövde

Måndagen den 25 april, kl. 12:00-13:00

Anmäl här
Arrangeras av Science Park Skövde
IDC tipsar: Arbetsglädje - Konsten att älska sitt jobb
Business Lounge i Växthuset, Science Park Skövde
Måndagen den 25 april, kl. 12:00-13:00

Är det möjligt att känna arbetsglädje trots att yttre omständigheter inte är perfekta? Att längta till jobbet, och vara den bästa versionen av sig själv i alla lägen, är det möjligt?

Välkommen på en lunchföreläsning om hur vi människor egentligen fungerar mentalt och hur den insikten kan skapa välmående individer och organisationer.

Tid: Måndagen den 25 april, kl. 12:00-13:00.
Plats: Business Lounge i Växthuset, Science Park Skövde.
Arrangör: Science Park Skövde.

Boka din plats

Nyckel till framgång

Fler människor än någonsin blir sjukskrivna för utbrändhet och psykisk ohälsa. Samhällets förändringstakt ökar och ställer allt högre krav på arbetsgivare och medarbetare att anpassa sig. Inte minst har vi under pandemin erfarit hur vi fått anpassa oss på olika sätt för att kunna genomföra våra arbeten.

Arbetsglädje är en primär drivkraft och en nyckel till framgång. Med en ny förståelse kring hur alla våra upplevelser skapas, kan energi, mental hälsa och resultat höjas och bibehållas i vilken organisation som helst. Det handlar inte om några nya metoder, tekniker eller verktyg. Det handlar om hur vi människor fungerar mentalt och hur våra upplevelser skapas.

Syftet med lunchföreläsningen är att ge kunskap och förståelse kring hur ALLA våra upplevelser skapas. Denna förståelse kan eliminera stress, frustration och missförstånd och istället öka självförtroende, välmående, produktivitet och effektivitet.

Inser vi hur illa det kan gå, och vad förlusten kan bli, när vi fattar beslut med ett sinne fyllt av stressande och oroliga tankar?

Inger Rydén

Inger Rydén, industriutvecklare på IDC och diplomerad coach.

Om föreläsaren

Inger Rydén har en bakgrund i den tillverkande industrin, med fokus på kunder, produktionsplanering och logistik. I dag arbetar hon som projektledare, verksamhetsutvecklare och coach på IDC West Sweden AB, vars uppdrag är att stärka konkurrenskraften hos industriföretag i Skaraborg. Parallellt med det är hon coach, med inriktning mot mental hälsa och välmående. Sedan ett år tillbaka är hon även engagerad som volontär i organisationen MIND. Hon är utbildad Diplomerad Professionell Coach och Förändringsledare enligt ICF, Certifierad NLP-Coach samt nu även Diplomerad 3P Coach.

 

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova