IDC tipsar

Frukostmöte i Töreboda

Gjutaren, Järnvägsgatan 6, Töreboda

Torsdagen den 21 november, kl 7:30-9:30

Frukostmöte i Töreboda
Gjutaren, Järnvägsgatan 6, Töreboda
Torsdagen den 21 november, kl 7:30-9:30

Torsdagen den 21 november bjuder Töreboda kommun in till frukostmöte. Alla tillverkande företag och andra personer och företag som är intresserade av att veta mer om hållbar och cirkulär produktutveckling är välkomna.

Under morgonen kommer vi att få lyssna till Christian Bergman från IDC och Material ConneXion Skövde, Urban Sandsjö från Treefurn i Tibro och Erics Industrier i Töreboda. Frukosten pågår mellan 7:30 och 9:30.

Hållbar produktutveckling

Christian Bergman, IDC och Material ConneXion Skövde, inspirerar kring hållbar produktutveckling genom kreativa sätt att göra nya produkter och affärsmöjligheter av spill. Men även i hur IDC kan hjälpa företagens utveckling och möjligheter till finansiering. IDC West Sweden AB är ett utvecklingsbolag som ägs av cirka 160 små och medelstora tillverkningsföretag. Vårt uppdrag är att stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industri. Vi driver även den svenska noden av materialbiblioteket Material ConneXion med tusentals innovativa och hållbara material som kan inspirera och förändra dina produkter.

Inreder Espresso House

Treefurn Inredning AB gör vackra inredningar åt Espresso House av gamla plankor. Urban Sandsjö, VD, berättar deras spännande historia, och om överraskningen av materialets oväntade ursprung.

Tog hjälp av studenter

Möt Ericsindustrier – Törebodaföretaget som tog hjälp av IDC och studenter från Högskolan i Skövde för att effektivisera sin montering genom produktutveckling.

Läs vårt reportage med Ericsindustrier

Anmälan: Senast 18 november till
Seminariet är kostnadsfritt och kommunen bjuder på frukost, ange eventuell specialkost i anmälan.

Inbjudan från Töreboda kommun

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova