Fokusträff

Fokusträff - ledarskap och medarbetarskap

First Hotell Billingehus, Alphyddevägen, Skövde

Onsdagen den 12 september, 13:00 - 16:00

Anmäl här
Fokusträff - ledarskap och medarbetarskap
First Hotell Billingehus, Alphyddevägen, Skövde
Onsdagen den 12 september, 13:00 - 16:00

I vår serie av fokusträffar är det äntligen dags för ett nytt tema – ledarskap och medarbetarskap. Våra delägare har efterfrågat mer kunskap inom området och vi kan nu erbjuda en fokusträff med detta ämne.

Föreläsning av Anna Dyhre

Anna Dyhre är föreläsare inom employer branding och har förmågan att, med konkreta exempel, tydliggöra hur Employer Branding och HR kan, och bör, gå hand i hand med affärsnyttan. Under vår fokusträff kommer Anna prata om ledarskap och medarbetarskap och om hur medarbetare kan vara med som medskapare på arbetsplatsen.

Kostnad
  • Delägare i IDC – kostnadsfritt deltagande
  • Ej delägare i IDC – 495,00 kr exkl moms
Vi ser gärna att du gör din anmälan senast onsdagen den 5 september.
Antalet platser är begränsade.

Anmälan

Anna Dyhre berättar om fokusträffen.


Eventet arrangeras av IDC West Sweden AB. IDC driver projektet Hållbar Industriell Utveckling finansierat av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen och Skaraborgs Kommunalförbund. Vi har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri.

Vill du veta mer?

Hör av dig till Inger om du vill veta mer om fokusträffen.

Industriell utvecklare

0500-50 25 20

Inger Rydén

Industriell utvecklare

Det absolut roligaste med mitt jobb är att få se olika verksamheter, läsa av deras behov och att få vara en del av utvecklingen i Skaraborgs industri. Det är samtidigt väldigt personligt utvecklande. Man får med sig mycket genom IDC, både kunskap, utveckling och möjligheter.

Jag började här i augusti 2011 och jobbade då som produktionsanalytiker och har sedan dess varit bland annat projektledare för Inrediaprojektet, startat upp Möbelbruket och idag jobbar jag med verksamhets- och kompetensutveckling i Kompetensnavet.

Som det kanske går att gissa sig till av mitt personliga foto så ägnar jag mycket tid åt träning. Efter jobbet hittar ni mig som instruktör på Friskis & Svettis där jag leder gruppträningspass.

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 20

Dela Via

Våra finansiärer
  • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
  • Europeiska Socialfonden
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Tillväxtverket
  • Vinnova
  • Västra Götalandsregionen