Fokusträff

Fokusträff - ledarskap och medarbetarskap

First Hotell Billingehus, Alphyddevägen, Skövde

Onsdagen den 12 september, 13:00 - 16:00

Anmäl här
Fokusträff - ledarskap och medarbetarskap
First Hotell Billingehus, Alphyddevägen, Skövde
Onsdagen den 12 september, 13:00 - 16:00

I vår serie av fokusträffar är det äntligen dags för ett nytt tema – ledarskap och medarbetarskap. Våra delägare har efterfrågat mer kunskap inom området och vi kan nu erbjuda en fokusträff med detta ämne.

Föreläsning av Anna Dyhre

Anna Dyhre är föreläsare inom employer branding och har förmågan att, med konkreta exempel, tydliggöra hur Employer Branding och HR kan, och bör, gå hand i hand med affärsnyttan. Under vår fokusträff kommer Anna prata om ledarskap och medarbetarskap och om hur medarbetare kan vara med som medskapare på arbetsplatsen.

Kostnad
  • Delägare i IDC – kostnadsfritt deltagande
  • Ej delägare i IDC – 495,00 kr exkl moms
Vi ser gärna att du gör din anmälan senast onsdagen den 5 september.
Antalet platser är begränsade.

Anmälan

Anna Dyhre berättar om fokusträffen.


Eventet arrangeras av IDC West Sweden AB. IDC driver projektet Hållbar Industriell Utveckling finansierat av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen och Skaraborgs Kommunalförbund. Vi har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri.

Vill du veta mer?

Hör av dig till Inger om du vill veta mer om fokusträffen.

Industriutvecklare tillverkning

0500-50 25 20

Inger Rydén

Industriutvecklare tillverkning

Min resa på IDC startade i augusti 2011 som produktionsanalytiker. Sedan dess har jag varit projektledare för Projekt Inredia, startat upp projekt Möbelbruket samt arbetat i projekt Kompetensnavet med fokus mot strategisk kompetensförsörjning och jämställdhet.

Det absolut roligaste och mest givande med att jobba på IDC är att få möta människor ute i våra delägarföretag och få vara en del av deras utveckling framåt. Som bonus får jag utlopp för kreativitet och idéer samt en stark personlig utvecklingsresa. Viktiga ingredienser som passar min nyfikenhet och prestigelöshet bra.

Som du kanske kan gissa dig till av mitt personliga foto så gillar jag träning. Efter jobbet hittar du mig som instruktör på Friskis & Svettis där jag leder gruppträningspass. Hälsa och välmående ligger mig varmt om hjärtat och just nu utforskar jag hur vi människor fungerar mentalt och hur vi kan öka vår psykiska hälsa.

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 20

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
  • Europeiska Socialfonden
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Tillväxtverket
  • Vinnova
  • Västra Götalandsregionen