Fokusträff

Fokusträff: Ledarskap och medarbetarskap - Förändringsledning

Gothia Science Park, lokal; Insikten

Torsdagen den 4 april kl. 13:00-16:00

Anmäl här
Fokusträff: Ledarskap och medarbetarskap - Förändringsledning
Gothia Science Park, lokal; Insikten
Torsdagen den 4 april kl. 13:00-16:00

Tycker du det är svårt med förändring, kanske nästan omöjligt? Upplevs förändring ibland som ett hinder för din verksamhet att komma vidare?

Våra föreställningar om hur saker och ting är kan trots allt vara en fantastisk möjliggörare, rätt föreställningar skapar vinnare. Men de kan också vara enormt begränsande, i så hög grad att de kan hindra oss från att nå vår fulla potential, som människa, grupp eller organisation.

Lär dig konfrontera dina föreställningar

Lär dig mer om förändringsledning under vår fokusträff den 4 april där Anna Sanderoth Vilkas kommer locka till skratt, provocera och inspirera oss att utforska kraften i att konfrontera våra begränsade föreställningar, för att få saker att hända. Anna skapar förväntan, motivation och fokus på hur vi når våra mål, eller vem vet, kanske till och med våra drömmar.

Anna är Professionellt Certifierad Coach, Mentor och Affärsutvecklare. Hon är före detta vice ordförande för International Coach Federation, Sverige och INLPTA trainer i Neuro Linguistic Programming. Hon utbildar på Gothia Akademi i ledarskap och coaching. Hon driver Sumo Business Development och AB Magnetbyrån.

När: Torsdagen den 4 april kl. 13:00-16:00.
Var: Gothia Science Park, Kanikegränd 3B, lokal Insikten.

Vi bjuder på kaffe/thé/vatten frukt och enkelt tilltugg. Din anmälan behöver vi senast torsdagen den 28 mars.

Anmälan


Eventet arrangeras av IDC West Sweden AB. IDC driver projektet Catalyst finansierat av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Skaraborgs Kommunalförbund och Västra Götalandsregionen. Vi har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri.

Vill du veta mer?

Hör av dig till Inger eller Pia om du vill veta mer om Fokusträffen.

Industriell utvecklare

0500-50 25 20

Inger Rydén

Industriell utvecklare

Min resa på IDC startade i augusti 2011 som produktionsanalytiker. Sedan dess har jag varit projektledare för Projekt Inredia, startat upp projekt Möbelbruket samt arbetat i projekt Kompetensnavet med fokus mot strategisk kompetensförsörjning och jämställdhet.

Det absolut roligaste och mest givande med att jobba på IDC är att få möta människor ute i våra delägarföretag och få vara en del av deras utveckling framåt. Som bonus får jag utlopp för kreativitet och idéer samt en stark personlig utvecklingsresa. Viktiga ingredienser som passar min nyfikenhet och prestigelöshet bra.

Som du kanske kan gissa dig till av mitt personliga foto så gillar jag träning. Efter jobbet hittar du mig som instruktör på Friskis & Svettis där jag leder gruppträningspass. Hälsa och välmående ligger mig varmt om hjärtat och just nu utforskar jag hur vi människor fungerar mentalt och hur vi kan öka vår psykiska hälsa.

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 20

Industriell utvecklare

0705-59 99 33

Pia Nurro

Industriell utvecklare

Här kommer du snart kunna läsa lite mer om just denna fantastiska medarbetare. Sidan är under uppbyggnad.

Kontaktuppgifter

  • 0705-59 99 33

Dela Via

Våra finansiärer
  • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
  • Europeiska Socialfonden
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Tillväxtverket
  • Vinnova
  • Västra Götalandsregionen