Fokusträff

Fokusträff: Ledarskap och medarbetarskap - Förändringsledning

Gothia Science Park, lokal; Insikten

Torsdagen den 4 april kl. 13:00-16:00

Anmäl här
Fokusträff: Ledarskap och medarbetarskap - Förändringsledning
Gothia Science Park, lokal; Insikten
Torsdagen den 4 april kl. 13:00-16:00

Tycker du det är svårt med förändring, kanske nästan omöjligt? Upplevs förändring ibland som ett hinder för din verksamhet att komma vidare?

Våra föreställningar om hur saker och ting är kan trots allt vara en fantastisk möjliggörare, rätt föreställningar skapar vinnare. Men de kan också vara enormt begränsande, i så hög grad att de kan hindra oss från att nå vår fulla potential, som människa, grupp eller organisation.

Lär dig konfrontera dina föreställningar

Lär dig mer om förändringsledning under vår fokusträff den 4 april där Anna Sanderoth Vilkas kommer locka till skratt, provocera och inspirera oss att utforska kraften i att konfrontera våra begränsade föreställningar, för att få saker att hända. Anna skapar förväntan, motivation och fokus på hur vi når våra mål, eller vem vet, kanske till och med våra drömmar.

Anna är Professionellt Certifierad Coach, Mentor och Affärsutvecklare. Hon är före detta vice ordförande för International Coach Federation, Sverige och INLPTA trainer i Neuro Linguistic Programming. Hon utbildar på Gothia Akademi i ledarskap och coaching. Hon driver Sumo Business Development och AB Magnetbyrån.

När: Torsdagen den 4 april kl. 13:00-16:00.
Var: Gothia Science Park, Kanikegränd 3B, lokal Insikten.

Vi bjuder på kaffe/thé/vatten frukt och enkelt tilltugg. Din anmälan behöver vi senast torsdagen den 28 mars.

Anmälan


Eventet arrangeras av IDC West Sweden AB. IDC driver projektet Catalyst finansierat av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Skaraborgs Kommunalförbund och Västra Götalandsregionen. IDC har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri.

Vill du veta mer?

Hör av dig till Inger eller Pia om du vill veta mer om Fokusträffen.

Industriutvecklare tillverkning

0500-50 25 20

Inger Rydén

Industriutvecklare tillverkning

Min resa på IDC startade i augusti 2011 som produktionsanalytiker. Sedan dess har jag varit projektledare för Projekt Inredia, startat upp projekt Möbelbruket samt arbetat i projekt Kompetensnavet med fokus mot strategisk kompetensförsörjning och jämställdhet.

Det absolut roligaste och mest givande med att jobba på IDC är att få möta människor ute i våra delägarföretag och få vara en del av deras utveckling framåt. Som bonus får jag utlopp för kreativitet och idéer samt en stark personlig utvecklingsresa. Viktiga ingredienser som passar min nyfikenhet och prestigelöshet bra.

Som du kanske kan gissa dig till av mitt personliga foto så gillar jag träning. Efter jobbet hittar du mig som instruktör på Friskis & Svettis där jag leder gruppträningspass. Hälsa och välmående ligger mig varmt om hjärtat och just nu utforskar jag hur vi människor fungerar mentalt och hur vi kan öka vår psykiska hälsa.

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 20

Industriutvecklare kompetens

0500-50 25 19

Pia Nurro

Industriutvecklare kompetens

Det som får mig att hoppa upp ur sängen varje dag är att jag vet att vi behöver ha bra arbetsplatser. Genom att jobba med ledarskap och medarbetarskap finns möjlighet att få ut styrkan ur hela företaget. Det är min del in i uppdraget att långsiktigt stärka och öka lönsamheten hos den tillverkande industrin i Skaraborg.

Idag jobbar jag på plats i Skövde i projektet Catalyst. I mitt uppdrag som Industriell utvecklare har jag med mig min kunskap inom kompetensförsörjning och min passion för utveckling.

Jag började på IDC 2015. Då var min tjänst förlagt hos IUC Sjuhärad i Borås. Under tre år jobbade jag som coach där i projektet Kompetensnavet med strategisk kompetensförsörjning. Mitt uppdrag handlade om att stötta Sjuhärads industriföretag i att bli attraktiva arbetsplatser både för befintliga medarbetare och den nya kompetens de behöver locka till sig. Det var inriktat på att hjälpa dem se nya strukturer och mönster genom att se kompetens på ett nytt sätt, allt med ett jämställdhetsintegrerat arbetssätt. Det har varit en otroligt spännande resa där jag har lärt mig massor, både om mig själv och om företagen och den verklighet de lever i. Samtidigt både såg och hörde jag utveckling även hos de företag som ingick i projektet.

Jag är en person som är nyfiken på nya perspektiv och tycker det är viktigt med helhet. Mitt viktigaste ord är tillsammans. Om vi jobbar tillsammans blir vi både smartare, starkare och får mer förståelse för varandras perspektiv. Jag tycker jag är bra på att lyssna och vara lyhörd.

På min personliga bild har jag ett pass. Det får symbolisera att jag är nyfiken på nya platser och nya människor. Jag reser gärna men det behöver inte alltid vara så långt bort. Även i mitt arbete träffar jag nya människor och ser nya platser. Det är stimulerande!

När jag inte jobbar är jag helst i skogen, i sommarstugan med familjen.  Jag tränar gärna min kropp på yogamattan eller i gymmet. På vintern älskar jag att åka skidor både på längden och tvären.

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 19

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
  • Europeiska Socialfonden
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Tillväxtverket
  • Vinnova
  • Västra Götalandsregionen