Fokusträff

Fokusträff: Ledarskap och medarbetarskap - Förändringsledning

Gothia Science Park, lokal; Insikten

Torsdagen den 4 april kl. 13:00-16:00

Anmäl här
Fokusträff: Ledarskap och medarbetarskap - Förändringsledning
Gothia Science Park, lokal; Insikten
Torsdagen den 4 april kl. 13:00-16:00

Tycker du det är svårt med förändring, kanske nästan omöjligt? Upplevs förändring ibland som ett hinder för din verksamhet att komma vidare?

Våra föreställningar om hur saker och ting är kan trots allt vara en fantastisk möjliggörare, rätt föreställningar skapar vinnare. Men de kan också vara enormt begränsande, i så hög grad att de kan hindra oss från att nå vår fulla potential, som människa, grupp eller organisation.

Lär dig konfrontera dina föreställningar

Lär dig mer om förändringsledning under vår fokusträff den 4 april där Anna Sanderoth Vilkas kommer locka till skratt, provocera och inspirera oss att utforska kraften i att konfrontera våra begränsade föreställningar, för att få saker att hända. Anna skapar förväntan, motivation och fokus på hur vi når våra mål, eller vem vet, kanske till och med våra drömmar.

Anna är Professionellt Certifierad Coach, Mentor och Affärsutvecklare. Hon är före detta vice ordförande för International Coach Federation, Sverige och INLPTA trainer i Neuro Linguistic Programming. Hon utbildar på Gothia Akademi i ledarskap och coaching. Hon driver Sumo Business Development och AB Magnetbyrån.

När: Torsdagen den 4 april kl. 13:00-16:00.
Var: Gothia Science Park, Kanikegränd 3B, lokal Insikten.

Vi bjuder på kaffe/thé/vatten frukt och enkelt tilltugg. Din anmälan behöver vi senast torsdagen den 28 mars.

Anmälan


Eventet arrangeras av IDC West Sweden AB. IDC driver projektet Catalyst finansierat av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Skaraborgs Kommunalförbund och Västra Götalandsregionen. IDC har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri.

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova