IDC tipsar: Eventet arrangeras av Almi

IDC tipsar

IDC tipsar: Almi ger digitalt evenemang om digital marknadsföring

Livesänd föreläsning online

Fredagen den 3 april, 14:00

Anmäl här
IDC tipsar: Eventet arrangeras av Almi
IDC tipsar: Almi ger digitalt evenemang om digital marknadsföring
Livesänd föreläsning online
Fredagen den 3 april, 14:00

Så marknadsför du i digitala kanaler. Vare sig du vill det eller inte så startar dina kunders köpresa online, och det gäller både om du vänder dig till B2C eller B2B. Det betyder att det idag är oerhört viktigt att ha en stark digital närvaro.

I detta livesända digitala evenemang kommer Sara Wallin, vd Almi väst, att samtala med två experter inom digital marknadsföring, Hanaw Rashid och Christer Pettersson. De kommer bland annat att prata om vad de olika marknadsföringsbegreppen betyder i praktiken, hur du kan använda dina egna kanaler för att nå ut, vilka trender påverkar och mycket annat.

Under 45 minuter garanterar vi att du kommer få både underhållande, informativa och matnyttiga insikter, och inspiration till att ta nästa steg i din digitala marknadsföring.

Tid och plats
Almi livesänder digitalt fredagen den 3 april kl 14. Du behöver alltså inte resa utan allt du behöver göra är att koppla upp dig, varför inte tillsammans med kollegorna i samband med fredagsfikat?  Du kommer att få en länk via mejl till livesändningen samma dag som evenemanget äger rum.

Almi_Logo_farg 01_RGB

 

 


 

Dela via

Fler utbildningar & event
Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova