Projekt | Seminarium

Branschdag för industrisektorns kompetensbehov

ASSAR Industrial Innovation Arena, Skövde

Tisdag 23 maj kl. 8.30-12:00

Anmäl här
Branschdag för industrisektorns kompetensbehov
ASSAR Industrial Innovation Arena, Skövde
Tisdag 23 maj kl. 8.30-12:00

Finns den kompetens ditt företag behöver när ni vill rekrytera? Välkommen till en förmiddag på temat hur vi i Skaraborg säkrar industrisektorns kompetensbehov den 23 maj.

För att kunna möta den omställning vi står inför måste vi jobba tillsammans för att hitta smarta, hållbara lösningar där rätt personer får den kompetens de behöver i rätt tid.

Den 23 maj vill vi ha en dialog med dig om utbildningsutbudet som finns och vilka möjligheter du som företagare har att påverka det. Vi kommer att lyfta möjligheterna kring omställning av egen personal och även ge information om omställningsstudiestödet.

Tid: Tisdag 23 maj kl. 8.30-12:00
Plats: ASSAR Industrial Innovation Arena, Skövde
Målgrupp: Personer som arbetar med kompetensförsörjningsfrågor och omställning/vidareutbildning av befintlig personal på företag inom industrisektorn.

Boka din plats

Boka din plats senast den 19 maj, begränsat antal platser. Deltagande är kostnadsfritt.

Program

Ett fullständigt program publiceras inom kort. Dagen kommer att innehålla  information om olika utbildningsformer, nivåer i utbildningssystemet och omställningsstudiestödet. Dessutom kommer det att hållas dialoger om det kompetensbehov som finns inom branschen.

Arrangörer

Branschdagen arrangeras av kompetensnavet som är ett projekt på Skaraborgs Kommunalförbund. Projektet finansieras av Västra Götalandsregionen och drivs i samarbete med IDC.

Om Kompetensnavet

Kompetensnavet Skaraborgs uppdrag är att vara motor, mäklare och mötesplats för att stödja, främja och stärka omställningen av kompetens inom arbetslivet i Skaraborg. Kompetensnavet håller på att ta fram prognoser över industrins och övriga branschers kompetensbehov de kommande åren och för dialoger med utbildningsanordnare för att hitta lösningar för det omställningsbehov som finns.

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova