Arrangeras av ASSAR Industrial Innovation Arena

Projekt | Seminarium

Lunchseminarium: Vässa din digitala marknadsföring

Online

Tisdagen den 1 december, kl. 12:15 – 13:15

Arrangeras av ASSAR Industrial Innovation Arena
Lunchseminarium: Vässa din digitala marknadsföring
Online
Tisdagen den 1 december, kl. 12:15 – 13:15

Vad finns det för fördelar med digital marknadsföring och vilka fallgropar bör du som företag se upp med? Välkommen på ett inspirerande digitalt lunchseminarium; värm lunchlådan och slå dig ner framför skärmen!

Tid: Tisdagen den 1 december, kl. 12:15 – 13:15 (du kan logga in från 12:00)
Plats: Helt digitalt, du får en länk via mejl strax före vi startar
Målgrupp: Teknik- och industriföretag som vill lyfta sin digitala kommunikation

Magnus Elmshorn, Marknads- och kommunikationschef på IT-företaget Skola24

Om föreläsaren
Med en bakgrund inom stora delar av marknadsföringsområdets olika och härliga delar så arbetar Magnus idag som Marknads- och kommunikationschef på IT-företaget Skola24. Företaget arbetar framförallt mot skolor och har idag över 90 procent av marknaden i Sverige men säljer också internationellt. Under lunchseminariet kommer Magnus att prata om den digitala marknadsföringens fördelar. Vad du som företagare kan göra men också vilka fallgropar du bör se upp med. Du kommer få lyssna till lyckosamma exempel som du kan ta med dig i din vardag men också tips och tricks som kan göra din marknadsföring mycket mer framgångsrik på kort tid med liten insats. Självklart har du också möjlighet att ställa frågor till Magnus och kanske bolla några funderingar som du sitter med.

Anmälan är stängd! Vid frågor kontakta Cecilia Fransson.  0500-44 80 41

Praktisk information

Du kommer att få instruktioner om hur du ansluter till seminariet strax innan mötet sätter igång. Informationen mejlas ut till den adress du anger i din bokning. Du behöver ha uppkoppling till internet, kamera och mikrofon, resten ordnar vi med.


Aktiviteten arrangeras av projektet ASSAR Industrial Innovation Arena, ett av de projekt som IDC är med och driver. IDCs finansiärer är Europeiska regionala utvecklingsfonden, Skaraborgs kommunalförbund, Västra Götalandsregionen och Skövde kommun. Vi har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri. ASSAR Industrial Innovation Arena är en del av Science Park Skövde och är en mötesplats där utbildning, innovation och forskning ger nya lösningar för industrin.

 

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova