Arrangeras av Science Park Skövde

IDC tipsar | Seminarium

MAI: Nästa kapitel efter mobilen är augmented reality

ASSAR Industrial Innovation Arena, Skövde

Tisdag 9 maj, 10–12

Anmäl här
Arrangeras av Science Park Skövde
MAI: Nästa kapitel efter mobilen är augmented reality
ASSAR Industrial Innovation Arena, Skövde
Tisdag 9 maj, 10–12

Först kom internet som förändrade samhället, beteenden och hur vi gör affärer. Sen kom mobilen som förändrade allting, fast på en mycket större skala. Nu är vi på väg in i nästa kapitel som radikalt kommer att förändra beteenden och möjligheter till fler och större affärer – som förändrar samhället på nytt. Under denna föreläsning kommer du få ta del av strategier för hur du hänger med i den teknologiska utvecklingen och trivs i dagens snabbföränderliga värld.

Alla organisationer som vill överleva måste hänga med i digitaliseringen och automatiseringen, vare sig man vill eller inte. Inga undantag. Men hur ska man göra? Denna föreläsning kommer att bjuda på en omfattande översikt av de senaste trenderna och innovationerna. Du kommer få lära dig mer om hur du kan använda avancerade teknologier för att utveckla din verksamhet samt praktiska strategier för att din organisation ska hålla sig relevant och konkurrenskraftig. Du får även med dig kunskap inom modernt ledarskap och de verktyg du behöver för att leda effektivt i dagens värld.

Detta vill du inte missa!

Tid: Tisdagen den
Plats: ASSAR Industrial Innovation Arena, Kavelbrovägen 2B i Skövde

Boka din plats

Om föreläsaren

Amer Mohammed var drivkraften bakom rederijätten Stena Lines storsatsning på AI och digitalisering av företaget. Senast har han varit affärsområdesdirektör – Chief Digital Officer – för enheten Digital för Coop Sverige. Han är en ledande expert inom områdena digitalisering, innovation, disruption, augmented reality, erfarenhet och konstgjord intelligens.

09.30 – 10.00 Välkommen, mingel och fika
10.00 – 11.00 Föreläsning och tid för frågor

Praktisk information

Föreläsningen hålls på ASSAR Industrial Innovation Arena i Skövde, men kommer att sändas digitalt till våra noder i Lidköping (Bahnhof Lidköping) och Falköping (B6 Cowork). När du anmäler dig behöver du ange var du vill ta del av föreläsningen.

Om temamånaden

Under mAI kommer du kunna ta del av flera spännande föreläsningar och aktiviteter. Syftet är att inspirera och öka kunskapsnivån kring vilka möjligheter som finns med AI, så att företag kan omvandla dessa möjligheter till ökad affärsnytta. mAI anordnas av Science Park Skövde AB, i samarbete med ASSAR Industrial Innovation Arena.

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova