Lunchseminariet arrangeras av ASSAR

Projekt | Seminarium

Lunchseminarium: Lyft din kommunikation med Storytelling

Online

Tisdagen den 15 december, kl. 12:15-13:15

Lunchseminariet arrangeras av ASSAR
Lunchseminarium: Lyft din kommunikation med Storytelling
Online
Tisdagen den 15 december, kl. 12:15-13:15

Välkommen på ett inspirerande digitalt lunchseminarium; värm lunchlådan, slå dig ner framför skärmen och var beredd på att börja skissa på berättelser som lyfter din verksamhet.

Tid: Tisdagen den 15 december, kl. 12:15 – 13:15 (du kan logga in från 12:00).
Plats: Helt digitalt, du får en länk via mejl strax före vi startar.
Målgrupp: Teknik- och industriföretag som vill lyfta sin digitala kommunikation.

När du på ett engagerade sätt kan förklara värdet av din innovation, tjänst eller produkt, kommer människor att minnas ditt budskap och berätta för fler. Men vad kan du berätta? Och hur strukturerar man en fängslande berättelse som upplevs naturlig i tal och skrift?

Om föreläsaren

Ulrika Nybäck vet hur du som entreprenör och företagsledare kan använda Storytelling för att väcka uppmärksamhet och få människor att minnas ditt budskap och agera.

Under den här lunchföreläsningen får du insikter i varför Storytelling är ett viktigt verktyg, hur några av de bästa gör, vad du kan berätta – och inte minst hur du utformar en berättelse som griper tag. En struktur som fungerar oavsett om du ska förbereda ett säljsamtal, leda en presentation eller du vill väcka intresse i ett mejl eller ett pressmeddelande.

Ulrika Nybäck är en av Nordens främsta experter inom Storytelling och kommunikation som stärker varumärken, ökar försäljningen och attraherar talanger. Hon har arbetat på globala företag som Ericsson och några av landets mest framgångsrika företag inom content marketing (OTW, Spoon, Tidningskompaniet). Ulrika Nybäcks akademiska bakgrund kommer från Göteborgs Universitet (Medie- och kommunikationsvetenskap) och Örebro Högskola och hon har fortsatt med ett livslångt lärande.

Idag är hon vd för Wonderwork Communication, där hon jobbar som rådgivare, strateg och kreatör. Varje vecka utformar hennes team strategier, kampanjer, filmer, föreläsningar, texter och onlineutbildningar som får människor att förstå och agera.

Praktisk information

Du kommer att få instruktioner om hur du ansluter till seminariet strax innan mötet sätter igång. Informationen mejlas ut till den adress du anger i din bokning. Du behöver ha uppkoppling till internet, kamera och mikrofon, resten ordnar vi med.

Anmälan är stängd, vid frågor kontakta;

Cecilia Fransson, kommunikatör, ">, 0500 – 44 80 41.


Aktiviteten arrangeras av projektet ASSAR Industrial Innovation Arena, ett av de projekt som IDC är med och driver. IDCs finansiärer är Europeiska regionala utvecklingsfonden, Skaraborgs kommunalförbund, Västra Götalandsregionen och Skövde kommun. Vi har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri. ASSAR Industrial Innovation Arena är en del av Science Park Skövde och är en mötesplats där utbildning, innovation och forskning ger nya lösningar för industrin.

Dela via

Fler utbildningar & event

Seminarium

Årsstämma IDC West Sweden

Tisdag 28 maj, 12:00 - 17:00

ASSAR Industrial Innovation Arena, Skövde

3 sep

Nätverk | Projekt

Nätverksträff PT Nätverk – Cejn

Tisdag 3 september, 13:00-16:00

Cejn, Batterivägen 4, Skövde

16 okt

Projekt | Workshop

Nystart: Resan till netto nollutsläpp

Onsdag 16 oktober, 13:00 - 15:30

ASSAR Industrial Innovation Arena

12 sep

Projekt

Yrkestrainee Skaraborg bjuder in

Torsdag 12 september, 11:30–13:00

Västsvenska Handelskammaren, Varnhemsgatan 16A, Skövde

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova