Arrangeras av Science Park Skövde

IDC tipsar

IDC tipsar: Komikern Marika Karlsson avslutar Hållbarhetsmånaden

Science Park Skövde

Onsdag 30 november, 16:00–17:45

Anmäl här
Arrangeras av Science Park Skövde
IDC tipsar: Komikern Marika Karlsson avslutar Hållbarhetsmånaden
Science Park Skövde
Onsdag 30 november, 16:00–17:45

Efter en hel månad med föreläsningar och olika dimensioner av hållbarhet, har det nu blivit dags att avsluta vår temamånad. Parkförvaltningen bjuder därför in företag i och runt om Science Park Skövde till en föreläsning med energiknippet Marika Carlsson!

Som avslutning på vår hållbarhetsmånad kommer du att bjudas på Afternoon tea och ett gott skratt. Under en timme får du hänga med när Marika Carlsson slussar oss igenom erfarenheter och fördomar, både sina egna och de som hon möter hos andra. Hon tar upp olikheter inom allt från kultur, religion, kärlek och etnicitet. Med hjälp av Marikas egna erfarenheter av rasism och homofobi så kommer hon också ge nya synvinklar och andra perspektiv. Hur gör man på en arbetsplats för att bättre kunna bemöta olika situationer eller olikheter? Hur beter du dig utanför arbetsplatsen i hemmets lugna vrå?

  • Hur bemöter man andra och hur vill folk bli bemötta?
  • Hur fördomsfulla är vi?
  • Kan man sluta diskriminera andra?
  • Hur får man en accepterande arbetsmiljö?

Marika utlovar en skrattgaranti i denna ärliga, varma och modiga föreläsning som handlar om fördomar, bemötande, respekt och framförallt – att våga vara sig själv! Är vi verkligen så öppensinnade som vi tror?

Tid:  Onsdagen den 30 november,
Plats: Science Park Skövde

Om föreläsaren

Marika Carlsson är en av Sveriges i dag absolut mest aktuella komiker. En smart, charmig och utmanande komiker med fingertoppskänsla som alltid visar sin hundraprocentiga professionalism i alla sina uppdrag. Vid två tillfällen har hon korats till ”Årets kvinnliga stå upp komiker”. Hon har medverkat i ett flertal tv-program som Parlamentet, ”Bäst i Test” och Stjärnorna på slottet på SVT. Utöver detta har hon bl.a. lett DN-galan, Volvo Ocean Race, QX-Galan och senast Melodifestivalen 2019.

Program

16.00 Afternoon tea
16.30-17.30 Marika Carlsson på scen
17.30-17.45 Hållbarhetsmånaden avslutas

Under detta event kommer du att bjudas på Afternoon tea, så har du kostpreferenser/allergier anger du det i anmälan. Denna föreläsning kommer inte att sändas digitalt. Sista anmälningsdag är den 28 november.

Boka din plats

 

Foto: Peter Knutson

 


Om hållbarhetsmånaden

Under hållbarhetsmånaden kommer du kunna ta del av flera inspirerande föreläsningar som på olika sätt belyser hållbar innovation. Syftet är att inspirera och öka kunskapsnivån kring vilka möjligheter som finns så att du ska kunna komma i gång med eller utveckla ditt hållbarhetsarbete. Hållbarhetsmånaden anordnas av Science Park Skövde och ASSAR Industrial Innovation Arena.

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova