Kursen ges av Högskolan i Skövde

Högskolan i Skövde | IDC tipsar | Utbildning

IDC tipsar: Industriell digital transformation

Högskolan i Skövde - Distansutbildning

Kursstart 3 oktober

Anmäl här
Kursen ges av Högskolan i Skövde
IDC tipsar: Industriell digital transformation
Högskolan i Skövde - Distansutbildning
Kursstart 3 oktober

Högskolan i Skövde har ett brett utbud av kurser för industriverksamma, bland annat inom framtidens teknologier och arbetssätt. WISER erbjuder skräddarsydda kurser för digital transformation och riktar sig till dig som är yrkesverksam.

Hos Högskolan i Skövde kan du väja att läsa en, eller flera kurser inom framtidens teknologier, organisationsutveckling eller ledarskap. Kurserna passar de flesta branscher såsom industri, finans, transport och handel.

Industriell digital transformation

Vad menas egentligen med digital transformation?, vilka möjligheter skapar en digital omställning?, handlar det bara om teknik?, vilka hinder behöver övervinnas? och vad behöver finnas på plats? är alla frågor som behöver bemötas, och hanteras. Kursen tar sin utgångspunkt i dessa frågeställningar.

Lär dig skapa förutsättningar

Kursen har dessutom ett brett anslag, genom att fokusera på ett antal viktiga affärsdimensioner (t.ex. strategi, kultur, medarbetare, kunder), som samtliga kräver ett medvetet och fokuserat arbete för att kunna ta tillvara de möjligheter som nya tekniska lösningar skapar. Kursen fördjupar sig inom dessa affärdimensioner separat, men ger också en kunskap i hur dessa måste samspela för att skapa så goda förutsättningar som möjligt för en framgångsrik digital transformation.

Pågår: 3 oktober 2022 – 11 december 2022
Plats: Flexibel, Distans, Flexibel tid
Takt: 20%

Kursen är helt nätbaserad och genomförs med stöd av inspelade föreläsningar och litteratur/annat studiematerial som tillgängliggörs via högskolans lärplattform. Därtill genomförs veckovisa, öppna diskussionsstunder via digitalt mötesverktyg.

Läs mer och anmälan

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova