IDC tipsar

IDC tipsar: Bio-CCS och FCR - teknik som banar väg mot fossilfrihet

Online

Tisdagen den 1 juni, kl. 12:00-12:45

Anmäl här
IDC tipsar: Bio-CCS och FCR - teknik som banar väg mot fossilfrihet
Online
Tisdagen den 1 juni, kl. 12:00-12:45

Aktuell Hållbarhet och konferensen Klimateffekter arrangerar i samarbete med Vattenfall ett kostnadsfritt webbinarium om fler sätt att snabba på resan mot ett fossilfritt liv.

Vattenfall presenterar delar av sitt projekt om att fånga in och lagra koldioxid, så kallad Bio-CCS. Du får också veta mer om hur ditt företags så kallade förbrukningsflexibilitet kan bidra till utbyggnaden av förnyelsebar energiproduktion.

Tid: Tisdagen den 1 juni, kl. 12-00-12:45
Plats: Online

Anmäl dig här

Bio-CCS – En teknik för att fånga in och lagra koldioxidutsläpp från biobränslen, något som kommer att vara en viktig insats mot den globala uppvärmningen.

FCR – Våren 2019 öppnade Svenska Kraftnät upp en ny möjlighet för större energikonsumenter när det gäller att både spara pengar och bidra till att möjliggöra utbyggnaden av förnybar energiproduktion.

Vattenfall har påbörjat en resa mot att bli helt fossilfria inom en generation. Självklart tittar vi på vår egen verksamhet men det räcker inte. Vår uppgift är att hjälpa våra kunder och partners till ett mer klimatsmart liv och att främja en hållbar produktion fritt från fossila bränslen genom att erbjuda klimatsmarta lösningar.

Välkommen till ett kostnadsfritt webbinarium!

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova