Arrangeras av vår samarbetspartner Produktionslyftet

Projekt | Seminarium

Fortsättningsprogram för fördjupning eller omstart

Online

Fredag den 7 oktober, kl 08.30-09.30

Anmäl här
Arrangeras av vår samarbetspartner Produktionslyftet
Fortsättningsprogram för fördjupning eller omstart
Online
Fredag den 7 oktober, kl 08.30-09.30

Sedan 2007 har 300 företag genomgått Produktionslyftets 18 månaders utvecklingsprogram. Mycket har hunnit hända inom dessa företag och samtidigt har Produktionslyftet kompletterat och utvecklat sitt programinnehåll. Under hösten erbjuds tidigare Produktionslyftsföretag ett fortsättningsprogram – en unik chans att förstärka ett specifikt område eller kanske göra ett omtag i utvecklingsarbetet.

Vid detta seminarium presenterar vi fortsättningsprogrammets upplägg och innehåll. Vi möter även ett av företagen som nu går in i programmet – Herman Andersson Plåt AB i Askeröd. Under 2017 till 2018 medverkade de i Produktionslyftets utvecklingsprogram där ägarna etablerade en samsyn kring företagets fortsatta utveckling. Tillsammans med Produktionslyftet vill de nu integrera och förankra en ny grundstruktur och ett nytt arbetssätt i hela organisationen.

Seminariet leds av Produktionslyftets coach Christian Silvasti.

Praktisk information:

Datum: Fredag den 7 oktober 2022
Plats: Webbsänds, länk skickas ut till anmälda deltagare
Mer information: 

Anmälan


Evenemanget arrangeras av Produktionslyftet ett omfattande nationellt program som initierades av Teknikföretagen och IF Metall 2006. Produktionslyftet har fått ett verksamhetsbidrag från Tillväxtverket med syfte att fler små och medelstora företag ska få kunskap om och ta del av Produktionslyftets metodik för förnyelse och utveckling. IDC är sedan 2022 samarbetspartner med Produktionslyftet och verkar som regionansvarig för Region Västsverige samt som coacher.

 

Dela via

Fler utbildningar & event
Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova